innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNİN YERİNİ ALIYOR GİBİ INSTAGRAM!
Mart 26

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNİN YERİNİ ALIYOR GİBİ INSTAGRAM!

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNİN YERİNİ ALIYOR GİBİ INSTAGRAM!

26 Mart | 361 |
Buse Ekelik
Buse Ekelik | @buseekelik Head of Social Media

Hem pandemi hem de gelişen sosyal mecralar sayesinde alışveriş merkezlerini daha az tercih eder olduk. Instagram'ın bugün sunmuş olduğu Instagram Alışveriş, markaların hesaplarından tüketicileri web siteye yönlenmek yerine uygulama üzerinden kolayca ürün seçmemize ve satın almamız olanak tanıyor.


130 milyondan fazla kullanıcı her ay bir Instagram Alışveriş gönderisine giriyor. Dolayısıyla satacak ürünü olan markalarda sanal vitrinlerini oluşturmaya önem veriyor. Kullanıcılar birkaç tıklamayla beğeniyor ve satın alıyor. Instagram Mağazası, bir markanın özelleştirilebilir dijital vitrini olup, müşterilerin doğrudan Instagram profilinden alışveriş yapmasına imkan veriyor.

Aslında Instagram'da ürün paylaşmak veya satışları teşvik etmek yeni bir şey değil. Instagram'a göre, kullanıcıların% 87'si influencer'ların kendilerine bir satın alma yapma konusunda ilham verdiğini söylüyor ve hevesli alışveriş yapanların %70'i yeni ürünler keşfetmek için platforma dönüyor. Son zamanlarda revaçta olan Instagram Alışveriş özelliğiyle ise tüm süreç basitleştirildi. Birkaç tıklamayla, beğeniyor ve satın alıyoruz.
 

  • instagram
  • alışveriş
  • sosyalmedya

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.