innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
CLUBHOUSE'UN ANDROID VERSİYONU SONUNDA GELİYOR
Mart 26

CLUBHOUSE'UN ANDROID VERSİYONU SONUNDA GELİYOR

CLUBHOUSE'UN ANDROID VERSİYONU SONUNDA GELİYOR

26 Mart | 300 |
Burak Çakar
Burak Çakar | @burakcakar Social Media Copywriter

Son zamanlarda adından sıklıkla bahsettiren ve davetiye ile üye olunabilmesine rağmen ciddi kullanıcı sayılarına ulaşan Clubhouse, kitlesini artırmak için çalışmaya devam ediyor. Sesli sohbet odalarıyla sosyal medya üzerinde fark yaratan Clubhouse'un Android versiyonu için geri sayım başladı.

Bilindiği üzere Clubhouse uygulaması sadece IOS işletim sistemine sahip olan cihazlar üzerinden kullanılabiliyor. Ancak uygulamanın Android versiyonu için de çalışıldığı biliniyordu. Şirketin kurucu ortağı olan Paul Davison'ın yaptığı açıklamaya göre uygulamanın Android versiyonu birkaç ay içerisinde kullanıma uygun hale gelecek. 

Bununla birlikte gelen bir diğer önemli açıklama da Clubhouse'un kullanıcı kitlesini doğrudan etkiler nitelikte. Yapılan açıklamaya göre Clubhouse uygulaması tüm kullanıcılara açılacak. Böylece uygulamayı kullanmak isteyenler için davetiye arama derdi de son bulacak. Davetiye sisteminin ne zaman kaldırılacağı konusunda net bir bilgi bulunmasa da Android versiyonuyla birlikte kalkmasının ihtimal dahilinde olduğu kulislerde konuşuluyor. 

Clubhouse'un Android işletim sistemine gelmesi ve davetiye uygulamasını kaldırması bakalım kitleyi ne yönde etkileyecek.

  • clubhouse
  • android

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.