innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
2019 SOSYAL MEDYA PAZARLAMASI
Ağustos 01

2019 SOSYAL MEDYA PAZARLAMASI

2019 SOSYAL MEDYA PAZARLAMASI

01 Ağustos | 1721 |
Gizem DEMİRTAŞ
Gizem DEMİRTAŞ | @gizemdemirtas Communications Manager

Pazarlama, sürekliliği olan, devamlı kendine yeni şeyler katarak devam eden bir süreçtir. Hayatımız boyuncada bu süreç devam edecektir.2019 yılında sosyal medya pazarlamasında bizi neler bekleyecek birlikte bakalım.

 

Kişiselleştirilmiş e-postalar ile hedef kitleye ulaşmak tüketici ile birebir kurulabilecek en güzel, başarılı ve etkili pazarlama yönetimi olabilir. Ancak bu dönemde e-posta ile iletişime geçmek yerine daha basit bir şekilde kullanılabilecek bir pazarlama yönetimi var ki bu yöntem ile çok daha fazla kşiye tek bir tık ile ulaşabiliyorsunuz. Facebook mesaj reklamları ile hedeflediğiniz kişilere çok kolay bir şekilde ulaşarak, tüketicilerinizi özel hissettirecek mesajlar gönderebilirsiniz. Ona özel olduğunu hissedebilmesi için dil daha samimi kullanılabilir. Bu mesaj reklamları ile metinsel anlamda bir mesaj içeriği gönderebildiğiniz gibi görsel içerikli mesajlarda iletebiliyorsunuz.

2019'da etkisini kaybetmeden büyük bir hızla devam edecek bir diğer pazarlama taktiğide fısıltı gazetesi olacak. Infuluerlar ile desteklenen pazarlama kampanyalarındaki başarılar yadsınamaz derecede fazladır. Tüketicilerin ilgilerini çeken ürünü kullanan ve deneyimlerini paylaşan kişileri izledikçe o ürüne karşı lgileri ve satın alma davranışlarında artış olmaktadır.

Pazarlama süreci bir disiplindir ve yukarıda bahsettiğimiz pazarlama tatiklerinin tek başlarına etkili ve başarılı sonuçlar vermeleri oldukça düşük bir ihtimaldir. Beth Comstock der ki; "Pazarlama işi hiç bitmez. Bu süreki hareketle ilgilidir. Her gün yenilik yapmaa devam etmeliyiz." Pazarlama sürecinizin başarılı olması için devamlı yenilikleri takip etmeli, stratejinize bağlı kalmalısınızdır.

  • sosyal medya pazarlaması
  • facebook pazarlaması
  • 2019 sosyal medya pazarlaması

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.