innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
PLATONİK AŞIKLARIN YENİ ADRESİ: FACEBOOK DATİNG
Mayıs 10

PLATONİK AŞIKLARIN YENİ ADRESİ: FACEBOOK DATİNG

PLATONİK AŞIKLARIN YENİ ADRESİ: FACEBOOK DATİNG

10 Mayıs | 678 |
Cansu Acar
Cansu Acar | @cansuacar Social Media Copywriter

1 Mayıs’ta gerçekleştirilen Facebook’un F8 konferansından haberdar olmayan kalmamıştır diye düşünüyorum. Bazı haber siteleri Facebook’un devrim niteliğinde yenilikler getirdiğini yazmış. Bunlara devrim demektense çağa ayak uydurma, olması gereken özellikler denilse daha doğru olur aslında. Hatta bu yeniliklerden birini ele aldığım Facebook Dating, Tinder uygulamasının çakması desek yanlış bir tabir olmaz. Yeni çöpçatan sitesi olmaya aday olan Facebook Dating maalesef ülkemizde olmayacak. O yüzden bir hevesle okumaya başlayanlarınız varsa şimdiden söyleyeyim de sonrasında papaz olmayalım. Siz Tinder ile birilerini eşlemeye devam edebilirsiniz :)

                       

Facebook Dating, yeni Platonik Aşk özelliğiyle 14 ülkede uygulamaya konulacak. Yılsonuna kadar ABD’de herkese açılması planlanan uygulama, “Secret Crush” seçeneği ile yalnız yeni kişilerle tanışmak için değil arkadaşlarınız arasında da kullanılabilecek. Peki, nedir bu Secret Crush, açıklayayım hemen! Fiziki dünyada beğendiğin ama bir türlü de yanına gidip açılamadığın 9 arkadaşını seçerek “Secret Crush” listesine dâhil edebilirsin. 9 arkadaşın 9’unu da seçen Jennifer’lara, Alex’lere selam olsun, helal olsun! Ayşeciğim, Ahmetçiğim üzgünüm biz bu uygulamadan yararlanamıyoruz :(

                    

Uygulamanın hoşuma giden ayrıntısı da şu oldu. İnternette gizliliğe önem veren biri olduğum için beni buradan çeldiler: Kullanıcıların profilinin, ailesi ve arkadaşları tarafından görüntülenmesinin önüne geçiliyor. Yani kullanıcıya özel bir uygulama olacak. Kullanıcı isterse birlikte eşleştiği kişiyle bir çay içmeye gidecek. :) “Secret Crush” listesine eklediğiniz kişi, Dating uygulamasını açtığında bazı arkadaşlarının kendilerinden platonik olarak hoşlandığını belirten bir bildirim alacak. Ama merak edilmesin bu kişilerin kimler olduğu tam olarak bilinmeyecek. Ha eğer duygularınız karşılıklıysa, listenize eklediğiniz kişi de sizi Secret Crush’a dâhil ettiği an ikinize de bildirim gelecek ve Messenger üzerinden sohbet edebileceksiniz. Artık bir çaya mı çıkarsınız, yemeğe mi giderseniz bilemem, şimdiden yeni âşıklara mutluluklar diler, ülkemizde de bu uygulamayı görmek isteyenler için Mark’ a buradan saygılarımı iletirim. Haftaya görüşmek üzere!

 

  • facebook
  • facebook dating
  • secret crush
  • tinder

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.