innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
İNSTAGRAM HİKAYEDE SOHBET ÖZELLİĞİ GELİYOR...
Mayıs 24

İNSTAGRAM HİKAYEDE SOHBET ÖZELLİĞİ GELİYOR...

İNSTAGRAM HİKAYEDE SOHBET ÖZELLİĞİ GELİYOR...

24 Mayıs | 690 |
Gizem DEMİRTAŞ
Gizem DEMİRTAŞ | @gizemdemirtas Communications Manager

 

Facebook geçen günlerde düzenlenen F8 Geliştiriciler Konferansı’nda Instagram’da yapılacak yeniliklerden bahsetti. Bu özelliklerden sohbet etiketi üzerine biraz konuşalım.

Sosyal medyada her gün yeni bir özellikle karşılaşıyoruz. Facebook bünyesindeki Instagram ve WhatsApp için F8 Geliştiriciler Konferansı’nda üzerinde çalıştıkları yenilikleri tanıttı. Artık bu platformlarda yeni özelliklerle daha sık karşılaşacağız gibi duruyor. Duyurulan özelliklerden bir tanesi olan Instagram Hikayelerde Sohbet özelliği en dikkat çekenlerden.

 

Sohbet Etiketi Özelliği Neler Sunuyor?

Instagram yeni özellikler ile bu platformu daha interaktif bir ortam haline getirmeye çalışıyor. Kullanıcı dostu olma yolunda bünyesinde gerçekleştirdiği yeniliklerden biri olan sohbet etiketi ilk olarak Jane Manchun Wong tarafından paylaşıldı.

Hikayenize ekleyebileceğiniz sohbet etiketi ile grup konuşması başlatarak, konuya ilgi duyan kişiler ile bir grup konuşması başlatabileğiz. Instagram bu sohbet etiketi özelliği ile kullanıcılarının daha kolay etkileşim kurabilmesini amaçlamaktadır. Etiketle tıklayan kişiler sohbete katılmak için talepte bulunabilecekler.

Sohbet Etiketi Markalara Neler Kazandırabilir?

Instagram'da en aktif kullanılan alan olan hikayelere gelecek bu özellik hakkında resmi bir açıklama bulunmasada, bunu reddeden bir açıklamamada bulunmadılar. Daha fazla kullanıcı ile toplu bir şekilde mesajlama imkanı sunacak bu uygulama markalara yeni bir deniyim sunuyor. Aynı konu ile ilgili birçok kullanıcı ile iletişime geçilmesi gerektiğinde kullanılailecek bir özellik olabilecek. 

  • instagram
  • instagram etiketi
  • instagram sohbet etiketi
  • sohbet etiketi
  • sohbet sticker
  • chat sticker

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.