innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
WHATSAPP’TA SCREENSHOT ALINMAYACAK!
Mayıs 06

WHATSAPP’TA SCREENSHOT ALINMAYACAK!

WHATSAPP’TA SCREENSHOT ALINMAYACAK!

06 Mayıs | 588 |
Buse Ekelik
Buse Ekelik | @buseekelik Head of Social Media

Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın yeni uygulaması haftanın en çok konuşulan konularından biri. Whatsapp güvenlik amacıyla kişilerle özel konuşmaların ekran görüntüsünün alınmasının engelleneceğini açıkladı.


Son dönemde kişisel güvenlik konusunda birçok adım atan ve uçtan uca şifreleme sistemini devreye alan şirket bu sayede iki kişi arasındaki konuşmaların da gizli kalması için ilk adımı atmış olacak. Bu noktada özel bir güncelleme üzerinde çalışıyor. Bu güncelleme nedeniyle kullanıcılar, artık özel sohbetler içerisinde ekran görüntüsü alamayacaklar. WhatsApp ekran görüntüsü yasağı ile ilgili önemli çalışmalar yürütüyor.


WhatsApp ekran görüntüsü özelliğini bir çoğumuz kullanıyoruz. Özel sohbetlerde önemli bir konuşmamızı başkasına iletmek ve saklamak için ekran görüntüsü alıyoruz. Fakat söz konusu durum okuduğumuz haberler akabinde yakında değişecek gibi duruyor. 

Ayrıca şirket, farklı güvenlik önlemleri de alacağa benziyor. Buna göre artık kullanıcılar, sohbetlerine erişebilmek için parmak izi kullanabilecekler. Parmak izi özelliğine sahip olan telefonlarda kullanılabilecek bu özellik sayesinde kullanıcılar, sohbetlerine parmak izi sensörünü kullanarak erişebilecekler. Bu da ekstra bir güvenlik katmanı daha oluşturmuş olacak.
Henüz yeni özelliklerin ne zaman yayına gireceğine dair resmi bir açıklama ise bulunmuyor.

  • WhatsApp
  • sosyalmedya

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.