innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Instagram Web'e Gönderi Paylaşma Özelliği Geldi!
Kasım 05

Instagram Web'e Gönderi Paylaşma Özelliği Geldi!

Instagram Web'e Gönderi Paylaşma Özelliği Geldi!

05 Kasım | 448 |
Mizgin Adar
Mizgin Adar | @mizgin Social Media Copywriter

Instagram Web'e Gönderi Paylaşma Özelliği Geldi! 

Instagram platformunda telefonumuzun başında yapabildiğimiz birçok özellik bilgisayar üzerinden yapılamıyordu. Bu durum biz sosyal medya uzmanları başta olmak üzere gününün büyük bir kısmını ekran başında geçiren, masa başında çalışan herkes içinde büyük bir sorun yaratıyordu. 


Instagram bu konuda daha önce birtakım güncellemeler yapmıştı. Örneğin: Son güncellemelerinden birisnde web sürümüne DM kutusu eklenmişti ve bilgisayardan instagramınıza girdiğinizde DM kutunuza düşen mesajları görebiliyor, okuyabiliyor ve cevaplayabiliyorduk. 
Şimdiki yeni güncellemesinde ise artık gönderi paylaşımlarımızı bilgisayar üzerinden yapabileceğiz. Bu uygulama daha önce başlamış olmasına rağmen Türkiye'ye yeni geldi. 


Tarayıcı üzerinden instagramda nasıl gönderi paylaşılır?

Google üzerinden instagram hesabımıza giriş yaptıktan sonra DM kutumuzun yanında + simgesi çıkıyor. Tıpkı telefon uygulamamızda olduğu gibi.                     
+ Butonuna tıkladıktan sonra bilgisayardan seç tuşuna basarak paylaşmak istedğimiz gönderiyi bilgisayarımızdaki dosyalar içinden seçiyor, geri kalan tüm basamakları tıpkı mobil uygulamamızda olduğu gibi uygulayıp paylaşıyoruz.

 

 

  • instagram
  • yeni
  • özellik
  • gönderi

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.