innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
COCA-COLA'DAN RAMAZAN'A ÖZEL YENİ REKLAM
Mayıs 03

COCA-COLA'DAN RAMAZAN'A ÖZEL YENİ REKLAM

COCA-COLA'DAN RAMAZAN'A ÖZEL YENİ REKLAM

03 Mayıs | 5019 |
Ceren Terzi
Ceren Terzi | @cerenterzi Social Media Copywriter

Ramazan'a artık son derece yaklaştığımız bu günlerde hatta abartarak saatler bile diyebiliriz; Coca Cola yine her yıl olduğu gibi yeni bir Ramazan'a özel reklam filmi yayınladı.

 

Yıllardır aşina olduğumuz Coca Cola Ramazan reklamları elbette tüm ailenin bir arada olduğu, upuzun yemek masalarının kurulduğu, geleneksel unsurları sıkça gördüğümüz türdendi. Bu hafta yayınladığı reklamda Coca Cola, hedef kitlesini tüm farklılıklarıyla ve benzerlikleriyle aynı masa etrafında toplanmaya davet etti. Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinden insanı aynı çatı altında Memleket Apartmanı'nda birleştiren Coca Cola, birbirinden çok farklı yaşam tarzına sahip komşuların tüm farklılıklarına rağmen aynı masa etrafında oturmasıyla sonlanıyor.

Reklam, sosyal medyada (Twitter-Ekşi Sözlük) elbette bazı eleştirilere maruz kaldı. Kimilerinin ilk izleyişte gönlünü kazanan reklam bazıları için öyle çok da güzel bir bakış açısına sahip değildi. Genç çiftin, yaşlı komşuları ile karşılaştığı ilk anda iki tarafın birbirine olan tedirgin yaklaşımı izleyicinin gözünden kaçmamıştı...

 

Bana kalırsa reklamın, gerçeği ya da gerçekliği doğru yansıtan; Coca Cola'ya ve Ramazan'a yakışan bir tadı var.

 

 

 

 

  • cocacola
  • reklam
  • ramazan
  • sosyalmedya

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.