innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
INFLUENCER
Eylül 13

INFLUENCER

INFLUENCER

13 Eylül | 804 |
Merve Yıldırım
Merve Yıldırım | @merveyildirim Social Media Copywriter

Gelişen teknolojiyle birlikte markalar dijital medya ve sosyal medya üzerinde aktif rol almaya başladı.

Rakip markalarınızdan bir adım önde olabilmek ve hedef kitlenize ulaşabilmek için sosyal medya yönetiminizi iyi bir şekilde yapmanız gerekiyor. Gerek post yapılarınız, gerekse prodüksiyon çalışmalarınızla sosyal medyanızı başarılı bir şekilde yönetebilirsiniz. Ancak ek olarak marka prınızı güçlendirecek, sizi daha fazla potansiyel müşterilerinizle buluşturacak deneyimlere ihtiyacınız var.

Sosyal medya platformlarında yüksek sayıda takipçisi bulunan (buraya dikkat) takipçi satın almadan, sektörde artık isim yapmış kişilere Influencer diyoruz. Örneğin textil sektöründeyseniz bu alanda tanınmış Influencer ile markanızı bir araya getirebilirsiniz. Sizin ürününüzü kendi hesabında takipçileriyle buluşturan Influencer, paylaşmış olduğu içerik yapısıyla markanız ve ürününüz ile ilgili olumlu deneyimlerini aktarır. Bu sayede en kısa ve etkili şekilde ürününüzün satışını arttırabilirsiniz. Çünkü Influencer’ın takipçileriyle arasında kuvvetli bir bağ vardır. Onu beğendikleri ve önemsedikleri için takip ederler. Bu yüzden de fikirlerini önemserler. Markanız için en doğru Influencer’ı ajansınız ile birlikte istişare ederek bulabilirsiniz.

  • ınfluencer
  • sosyal medya
  • marketing
  • fenomen

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.