innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Burada oyunun başrolü sensin!
Ocak 27

Burada oyunun başrolü sensin!

Burada oyunun başrolü sensin!

27 Ocak | 370 |
Simay Masharaf
Simay Masharaf | @simaymasharaf Social Media Copywriter

Oculus Quest 2 VR seti için reklam filmi yayınlandı.

Pandeminin başlaması ile birlikte şüphesiz oyun dünyası da renklenmeye başladı. Evde duran insanlar vakit geçirmek için farklı platformlarda oyun deneyimi yaşamaya başladı. Ben de o furyada yelken açtım son hız gidiyorum. Bu süre içerisinde oyunlarla birlikte arkadaşlarla vakit geçirmek çok kıymetli oldu. Peki, neden oyun deneyimimizi bir üst seviyeye çıkarmayalım?

 Zaten birçok oyun artık VR desteği ile piyasaya sunulmakta ya da farklı geliştirmeler yapmakta. Şu an için imkân yaratarak belki VR destekli oyunlar oynamak çok zor gelse de önümüzdeki senelerde kesinlikle gamerların vazgeçemeyeceği bir oyun deneyimi sunacağı aşikâr. O zaman geleceğin efsanevi konsolu diyebilir miyiz? Belki bunu demek için geç bile kalmış olabiliriz.

Oculus Quest 2 ile oyunun başrolü sensin!

Zamanın en yüksek performanslı sanal gerçeklik setlerinden biri olarak bahsedilen Oculus Quest 2, First Steps olarak adlandırılan oldukça ilgi çekici bir reklam filmi yayınladı. Gerçekten izlerken bitmesin hissini bize yansıtan bu reklam filmi sanal gerçekliğin nasıl bir his olduğunu bizlere aktarabiliyor ki bu deneyimlemeden zor bir his. Yönetmen koltuğunda oturan Ian Pons Jewell güzel bir iş koymak için bu işe kendini vermiş gibi görünüyor. Zira animasyonundan, setine, modellemesinden aksiyona her şey bu reklam filminde var.

Reklam filminde bir diğer dikkat çeken nokta ise gözlükle beraber yolculuğa çıktığımızda Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge, The Climb 2, Beat Saber, Jurassic World Aftermath, POPULATION: ONE gibi oyunların içerisine dalıyoruz.

Yeni nesil oyun konsolu olarak tanıtılan Oculus Wuest 2 VR’ın reklam filmi aynı zamanda eski konsollara gönderme yapmadan geçmiyor.

Yayınlanan tanıtım filmi,

Reklam filminin nasıl çekildiğini merak edenleri de şöyle alalım. Nefis bir çalışma var ortada,

Künye

Müşteri: Oculus / Facebook
Ajans: TBWA\Chiat\Day

  • Oculus
  • Facebook
  • Portal
  • Facebook Portal
  • Social Media
  • VR

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.