innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Tiktok pazarlama stratejisi
Nisan 15

Tiktok pazarlama stratejisi

Tiktok pazarlama stratejisi

15 Nisan | 391 |
Gizem DEMİRTAŞ
Gizem DEMİRTAŞ | @gizemdemirtas Communications Manager

TikTok'un artan popülaritesi ile birçok marka bir TikTok pazarlama stratejisi oluşturmak için çabalıyor. İki yıllık uygulama basittir: Kullanıcıların müzik katmanları ve özel efektlerle kısa, döngüsel videolar oluşturmasına olanak tanır - ve hızla büyüyor. 500 milyondan fazla MAU (aylık aktif kullanıcı) ile TikTok, son derece etkileşimli bir kullanıcı tabanına sahiptir.

Ancak uygulama gerçekten markalar için oluşturulmuş mu?

TikTok, kısa süre önce işletmeler için bir reklam süreci ve köprü metni özelliği başlattı, ancak etki sahipleri ve markadan 'zorluklar' şeklinde sözler, oluşumundan bu yana platformda yaygındır. Şu anda, markalar farkında olmadan TikTok'ta (kullanıcı tarafından oluşturulan mevcut içerik biçiminde) ve organik olarak marka bilinirliğini artırmak için kullanıyorlar. Diğerleri, web sitesi trafiğini oluşturmaya yönelik reklamlarla TikTok'taki varlıklarıyla daha bilinçlidir.

Sonuç olarak: anlayışlı markalar, daha genç kitlelere ulaşmak ve platforma özgü komik videolar, zorluklar, oyunlar ve diğer stratejiler aracılığıyla kendilerinin farklı bir yönünü göstermek için kullanmaya başlıyor. Özünde, TikTok'taki markaların bu yeni kitlenin saygısını kazanmak için özgün, ulaşılabilir ve sınırları test etmeye istekli olması gerekir.

TikTok Kampanya İlhamı
Özgünlük ve özgünlük anahtardır. Sahne arkası veya anlık içeriği paylaşmak, etkileşimi çekmenin harika bir yolu olabilir. Örneğin:

Kolejler ve üniversiteler, ilgi ve katılımı artırmak için kampüs içi videoları, spor etkinliklerinden, bisiklet maratonlarından ve diğer etkinliklerden klipler paylaşabilir.
Giyim butikleri, sezonluk tasarımlarınızı ve gelecek ürünlerinizi sergileyen hızlandırılmış videoları paylaşmak için TikTok'u kullanıyor. Bazı trend müziklerle çekimlerinize daha fazla lezzet de ekleyebilirsiniz. Büyük giyim markalarının kampanyalarına anında tepki verme olasılığı daha yüksektir. GUESS, TikTok'un ABD'de #inmydenim kampanyası için işbirliği yaptığı ilk markaydı.

  • tiktok
  • tiktok pazarlama
  • tiktok pazarlama stratejisi
  • tiktok fikirleri

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.