innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Instagram'da sayfam etkileşim almıyor
Mart 19

Instagram'da sayfam etkileşim almıyor

Instagram'da sayfam etkileşim almıyor

19 Mart | 389 |
Gizem DEMİRTAŞ
Gizem DEMİRTAŞ | @gizemdemirtas Communications Manager

Instagram'da herkes keşfedilmek, daha fazla kişiye erişmek ister. Bazı hesaplar bunu başarabilirken bazıları başarmamaktadır. Bu başarısızlığın ardında bazı nedenler olabilir.

Yakın zamanda takipçi satın aldınız mı?

Gelen yorum ve mesajlara ne sıklıkla cevap veriyorsunuz?

Paylaştığınız içerikler sadece ürün/hizmetinizi övmek üzerine mi?

Ne sıklıkla gönderi, hikaye, reels, video paylaşıyorsunuz?

Profilinizde bilgileriniz yer alıyor mu?

 

Öncelikle bot takipçi satın aldıysanız, sayfanızın keşfete düşme olasılığı oldukça düşük. Instagram bot takipçi konusunda oldukça hassas. Takipçilerinizin gerçek kişiler olmadığı tespit edildiğinde birçok özellikten mahrum kalabiliyorsunuz. 

Gelen mesaj ve yorumlara eğer çok uzun zaman sonra dönüş yapıyor, takipçilerinize yeterli bilgi aktarmıyorsanız sizi takip etmekten vazgeçebilirler. Özellikle yorumlarda geç cevap yazmak diğer kişilerinde yorum yazmakta kararsız kalmalarına neden olabilir. Bu da gönderinizin keşfete düşme ihtimalini düşürür. Ne kadar çok yorum, kaydetme ve beğeni alırsanız keşfete o kadar çok düşersiniz.

Takip ettiğiniz hesapları düşünün. Beğenmediğiniz, size faydası olmayan içerikler paylaşan bir hesabı takip eder misiniz? Paylaştığınız içerikler takipçilerinizin ilgilerini çekmelisiniz.

İçeriklerinizi ne sıklıkla paylaşıyorsunuz? Her gün 4-5 paylaşım yapmak yerine günde bir, iki günde bir paylaşım yapmak yeterli olacaktır. Hikaye ise her gün paylaşmalısınız. Güncel etiketleri kullanmaya, yapabiliyorsanız yukarı kaydır için link ekleme, konum gibi elementleri de eklemeniz hikayelerinizin erişimini arttırmaya fayda sağlayacaktır.

Profilinizdeki bilgiler eksik ise takipçilerinizde güven oluşturmazsınız. Bu da kişilerin sizi takip etme ihtimalini düşürecektir.

 

 

  • instagram etkileşim
  • takipçi satın alma
  • bot takipçi
  • instagram takipçi satın alma

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.