innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
SOSYAL MEDYA DEVİNDEN KRİPTO PARA HAMLESİ
Haziran 01

SOSYAL MEDYA DEVİNDEN KRİPTO PARA HAMLESİ

SOSYAL MEDYA DEVİNDEN KRİPTO PARA HAMLESİ

01 Haziran | 615 |
Gizem DEMİRTAŞ
Gizem DEMİRTAŞ | @gizemdemirtas Communications Manager

Sosyal Medya Devinden Kripto Para Hamlesi

Facebook’tan Bitcoin benzeri yeni kripto para birimi geliyor. Çeşitli e-ticaret sitelerinde kullanılabilecek yeni kripto para Facebook’ta kullanılamayacak. 

Facebook’un sır gibi sakladığı başta Whatsapp için yeni bir para birimi olduğunu düşündüğümüz ve yakın zamanda ortaya çıkan yeni haberler ile isminin Project Libra olduğunu öğrendiğimiz yeni kripto para birimi ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. 

 

‘Libra’ marka adının ticari kullanım haklarını satın alarak, gizli kripto para projesinin gerçek olduğunu gözler önüne serdi. Project Libra ismiyle geliştirilmekte olan yeni proje sayesinde kullanıcılar, kullanıcı adı ve parola bilgilerini girerek, hem Facebook üzerinden hem de diğer web sitesi ve servislerinde yeni kripto para ödeme sistemini kullanabilecekler. Facebook’un şimdiye kadar Visa ve Mastercard gibi isimlerle görüştüğü ve proje için yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırım üzerinde durduğu da sızan bilgiler arasında.

Ye kripto parası için reklam kuralları ve politikasında ani değişikliklere giden Facebook, mevcut piyasa oyuncularının kendi platformundan reklam verebilme şartlarını yeniden düzenliyor ve bunu nispeten kripto para dostu hale getiriyor. 


”Hala insanların kripto para birimlerini tanıtan reklam vermek için başvuru yapması gerekirken, bugünden itibaren blockchain teknolojisi, kripto para birimleri ile ilgili endüstri haberleri, eğitim veya etkinlikler ile ilgili reklamlar için ön başvuru şartı istemiyoruz.”

    BLOG

    Dijital Reklam Ajanslarının
    İhtiyaçları Blogumuzda

    Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

    Yorum Yap
    Yorumlar
    • Yorum Bulunamadı.