innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Whatsapp sınır tanımıyor!
Eylül 20

Whatsapp sınır tanımıyor!

Whatsapp sınır tanımıyor!

20 Eylül | 771 |
Merve Yıldırım
Merve Yıldırım | @merveyildirim Social Media Copywriter

Yakın bir zamanda Whatsapp resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bir email göndermeniz lazım ama ekteki dosya çok mu büyük? Onun yerine 100 MB'a kadar olan dosyaları gönderebileceğiniz WhatsApp'ı kullanın" ifadelerine yer vermişti.

Dijital dünyada en çok kullanılan ve sevilen mesajlaşma uygulaması Whatsapp,  16 MB dosya gönderme kotasını 100 MB’a çıkardı.

Büyüksün Whatsapp!

CNBN’nin yakın kaynaklarından aldığı habere göre ise yakında Whatsapp ile para transferi dahi mümkün olabilir. Dijital cüzdan DANA ve fintech firması OVO ile görüşmelere başlayarak ilk bu özelliği Endonezya’da kullanmak istiyor.

Ancak Facebook daha önceden Messenger üzerinden para transferini hizmetini ABD’de kullanıma sunmuştu. Yani aslında duyduğumuz bir şeydi.

Ek olarak Whatsapp, İOS ve Android platformları için beta sürümü güncellendi. Bu güncellemeyle birlikte çeşitli sorun çözümleri ve performans iyileştirmeleri yapılacak. Her geçen gün Whatsapp’ın yeni özelliğini duyuyoruz, bakalım daha neler olacak. Takipte kalın.

  • whatsapp
  • dijital meyda

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.