innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
INSTAGRAM'DA ETKİLEŞİM NASIL ARTTIRILIR?
Şubat 03

INSTAGRAM'DA ETKİLEŞİM NASIL ARTTIRILIR?

INSTAGRAM'DA ETKİLEŞİM NASIL ARTTIRILIR?

03 Şubat | 270 |
ASLI
ASLI | @aslikiraz Social Media Copywriter

Instagram'da Daha Fazla Etkileşim İçin Paylaşımlarımızı Ne Zaman Yapmalıyız?

Sosyal medya, artık günümüzün vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Kimi kullanıcı bu platformlardan ticari amaçla yararlanırken, kimisi ise bireysel olarak paylaşımlar yaparak faydalanabiliyor. Peki daha fazla etkileşim almamız için paylaşım saatlerinin bir önemi var mı ya da bu saatlere her kullanıcının uyması doğru mudur?

Instagram'ın en aktif kullanılan zaman dilimi olarak Perşembe ve Cuma günü 18.00 - 20.00 saatlerinde denk geldiğini söyleyen kişiye bir çok zaman rastlamak mümkün. Gönderinin hedef kitlesinin ortaya çıkması için daha çok gönderi ile rekabete girmesi gerektiğinden dolayı organik etkileşimi yüksek olan markaların bu saat aralığı şansı daha fazla yüksek fakat küçük ve orta ölçekli markalar için bu yönergeler nedeniyle bu iyi bir şey değil;
Gönderimin hedef kitlenin ortaya çıkması için daha çok gönderi ile rekabete geçmesi gerekiyor.
Organik etkileşimi yüksek olan markaların bu saat aralığı şansı daha yüksek çünkü ilk anda içerdiği etkileşim daha yüksek.

Yukarıdaki öneriler hiçbir şekilde kapsamlı veya her şeyi kapsayıcı değildir ancak doğru yönde ilerlemenize yardımcı olmalıdır.  Yeni kullanıcıysanız ya da küçük işletme hesabı yönetiyorsanız sizin önerilmenizi sağlayarak daha fazla kullanıcıya yani etkileşime sahip olmanıza yardımcı olabilir.

  • Instagram Etkileşim Sosyal medya

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.