innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

2003 yılından bu yana uzman doktor olarak hizmet veren Op. Dr. Mehmet Kazım Berköz uzun süreli aldığı eğitim ve sertifikalar ile 2020 itibari ile medikal klinik alanında hizmet vermeye başlayan estetik cerrahıdır. Özel kliniğinde müşteri odaklı ve alanında uzman bir ekip ile birlikte mezoterapi, skleroterapi, botoks, dolgu işlemleri, ip askı, gençlik aşıları gibi birçok hizmet vermektedir.

%0

Gönderi etkileşimi başarısı:

%0

Video dönüşümlerinde potansiyeli müşteri başına ücrette düşüş:

0

Erişilen müşteri sayısı:

HEDEF / AMAÇ

Marka Bilinirliğini Arttırmak

Bulunduğu şehirde alanında uzman ve profesyonel bir estetik cerrahı olarak hizmet veren Op. Dr. Mehmet Kazım Berköz markası yaptığı başarılı işlemler ile sektörde en iyiyi olmayı hedeflemekte. Profesyonel olmayan kişilerce yapılan yanlış işlemlerin aksine eğitimli bir doktor olan Mehmet Kazım Berköz doğru hedef kitleye ulaşarak marka değerini ve marka bilinirliğini arttırmayı amaçlamıştır.

BAŞARI

Yeni bir klinik olan Mehmet Kazım Berköz markasında verilen hizmetleri ve doktorumuzu tanıtmak amacı ile birçok işlem videosu çekilmiş, yapılan kampanyalar ve çıkılan sponsorlu reklamlarla hedef kitleye tanıtım yapılmıştır. Paylaşım dili ile hastalara kendilerini özel hissetmeleri amaçlanmış marka değerini ve bilinirliğini arttırmak amacı ile gerek sosyal medya gerek google adwors kanallarında uygulamalar yapılarak istenilen potansiyel müşteriye ulaşılmıştır.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Yanlış yapılan estetik işlemlerinden dolayı güvenini kaybetmiş hedef kitle için akıllarındaki soruları giderecek uygulamalı çalışmalar yapılarak sosyal medya platformlarından yayınlanmıştır. Marka özü olarak güven, hijyen ve samimiyet odaklı bir marka dili oluşturularak kurumsal kimlik pekiştirilmiştir. Randevu taleplerini arttırmak adına gerek google adwors gerek sosyal medya kanalında sponsorlu gönderiler oluşturulmuştur.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

“Henüz ilk adımlarını atan markam için Medya Baba ile iş ortaklığına girmiş olmaktan oldukça memnunum. Medya Baba ile sektörü iyi analiz edip doğru noktaları öne çıkarmak ve kendi markamı doğru bir şekilde hedef kitleme ulaştırmakta oldukça başarılı oldum. Kısa bir zamanda başarılı işler yaptık. Kendilerine teşekkür ediyor beraber başarılarımızın devamını diliyorum.”

Op.Dr.Mehmet Kazım Berköz

Kalp ve Damar Hastalıkları Uzmanı