innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Yerli Sosyal Medya Platformu İşte karşınızda ‘’Yazbee’’
Ekim 25

Yerli Sosyal Medya Platformu İşte karşınızda ‘’Yazbee’’

Yerli Sosyal Medya Platformu İşte karşınızda ‘’Yazbee’’

25 Ekim | 886 |
Merve Yıldırım
Merve Yıldırım | @merveyildirim Social Media Copywriter

Milyarlarca insan sosyal medya da aktif. Biz de neden yerli sosyal medyamız olmasın dedik ve yaptık! Türk mühendislerin ve yazılımcıların geliştirmiş olduğu Yazbee iki ay içerisinde 200 bin kullanıcıya çoktan ulaştı. Hedef ise sene sonunda bir milyon kullanıcıya ulaşmak.

Twitter ve Instagram özelliklerini harmanlayan Yazbee şimdiden büyük başarıya imza atıyor. Platform kurucusu Arif Ünver AA’ya verdiği röportajda 5 milyon dolar harcama yaptıklarını belirtti ve şu açıklamalarda bulundu:

“Şu anda 2019 sonuna kadar olan hedefimiz 1 milyonun üzerindeki kullanıcı sayısına çok rahat hizmet verebilecek kapasitedeyiz. Bu şu demek değil, burada 20 milyon kişi hesap açıp kullanamaz mı? Kullanabilir. 20 milyon kullanıcınız varsa bunların hepsi eş anlı kullanmıyor. Önemli olan burada eş anlı kullanıcıya verebileceğiniz hizmetin kapasitesi. Türkiye'deki aktif olarak sosyal medya kullanımına hizmet verecek kapasitede bir altyapımız var. İhtiyaca binaen saatler içerisinde katlanabilecek modüler bir altyapıya sahibiz.”

  • yazbee
  • sosyalmedya
  • sosyal ağ

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.