innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
HEPSİBURADA MÜŞTERİLERİNE ŞİMDİ DE "WHATSAPP” ÜZERİNDEN ULAŞABİLECEK!
Mayıs 06

HEPSİBURADA MÜŞTERİLERİNE ŞİMDİ DE "WHATSAPP” ÜZERİNDEN ULAŞABİLECEK!

HEPSİBURADA MÜŞTERİLERİNE ŞİMDİ DE "WHATSAPP” ÜZERİNDEN ULAŞABİLECEK!

06 Mayıs | 1161 |
Buse Ekelik
Buse Ekelik | @buseekelik Head of Social Media

Günümüzde pek çok sosyal medya ağı Business paneli ile işletmelere özgü özellikler geliştiriyor. Geçtiğimiz ay WhatsApp da bu yapıya ayak uydurarak WhatsApp Business’ı yayına almıştı. 


E-ticaret devi Hepsiburada, müşteri hizmetleri operasyonunu bu yapı ile bir üst seviyeye taşıdı. Bu yenilik ile müşteri hizmetleri servisini artık WhatsApp Business üzerinden sağlayacağını duyurdu. 08.00-24.00 saatleri arasında 0850 252 40 00 WhatsApp hattından hizmet veren Hepsiburada, müşterilerine anında ve kolay iletişim imkanı veriyor. Böylelikle, telefonla konuşmanın zor olacağı yer ve zamanda müşteri hizmetlerine WhatsApp uygulaması üzerinden kolayca ulaşılabilecek. WhatsApp Business üzerinden Hepsiburada Müşteri Hizmetleri ekibine ulaşan hedef kitle tüm satış öncesi ve sonrası desteği bu hattan alabilecek. 


Bu sistem; her ortamda, kolayca çözüme kavuşan müşteriler için ise e-ticaret ağları arasında markanın tercih edilebilirliğini ve aidiyetini destekleyecek.
 

  • Hepsiburada
  • WhatsApp

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.