innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Herkes birer küçük video maker olacak
Mayıs 20

Herkes birer küçük video maker olacak

Herkes birer küçük video maker olacak

20 Mayıs | 386 |
Simay Masharaf
Simay Masharaf | @simaymasharaf Social Media Copywriter

Instagram’da öne çıkmak için artık video içerikler hazırlamak çok daha önemli. Reels, IGTV gün geçtikçe popülerliğini arttırıyor. Ee biz kullanıcılara da video içeriklerini hazırlamak düşüyor. Sözü geçen bu popüler videolar için kullanılan pratik uygulamalar için seni şöyle aşağıya alalım.

Typorama

Tamamen yerli bir uygulama olan Typorama, 100 farklı yazı tipini içinde barındırıyor. Rastgele çıktı veren fontlar sayesinde farklı tasarımlar oluşturan bu uygulamada, fotoğraf üzerine yazılar yazabilir, etkinliğiniz için hareketli posterler oluşturarak sosyal medya hesaplarınıza canlılık katabilirsin.

Quik

GoPro’nun üreticileri tarafından geliştirilen Quik, GoPro videolarının yanı sıra, her türlü videoyu düzenlemek için kullanılabiliyor. Kolaj bir video uygulamak için uygun olan Quik, ücretli. Fakat ücretsiz versiyonunda bile çok sayıda efekte ulaşabilmek mümkün.

Lapse It

Tik-Tok’un popüler olması ile birlikte videolar üzerinde illüzyon yapmak çok ilgi gören bir çekim tekniği. Zaman atlamalı video çekmeyi sevenler için başarılı bir uygulama olan Lapse It, galerindeki videoları zaman atlamalı videolar haline getiriyor. Bunun yanı sıra arka plan müziği eklemek ya da videoyu kırpmak gibi düzenlemelere de olanak sağlıyor.

InShot

InShot, videoları istediğiniz şekilde düzenlemeni sağlar. 9:16 çekilen bir videoda Instagram üzerinde gönderi olarak paylaşmak istediğin zaman videoyu kesmeden 1x1 boyutuna getirmektedir. Arka planı ise zevkinize göre tasarlayabilirsiniz.

Unfold

Instagram için oldukça havalı hikayeller hazırlamanıza olanak sağlayan Unfold, sunduğu hazır şablonlar sayesinde hikaye hazılama sürecini kolaylaştırıyor. Sinematik olarak başarılı işler çıkarmanı sağlayan Unfold, ücretsiz versiyonunda 25 farklı şablon ve 5 yazı fontunu bize sunuyor.

KineMaster

Tercihen yüksek model telefonlarla kullanılması önerilen KineMaster, videonuzda çok sayıda efekt hizmeti sunuyor. Videolarda katmanlı düzenlemeler gerçekleştirebildiğimiz bu uygulamada 4K videoları 30 fps olarak dışa aktarmamıza izin veriyor.

Bu uygulamalar ile hepiniz telefonunuzla harikalar yaratarak birer küçük video maker olabilirsiniz!

  • Dijital Reklam
  • Digital Add
  • Social Media
  • video

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.