innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Wi-Fi Alerjisi
Ekim 11

Wi-Fi Alerjisi

Wi-Fi Alerjisi

11 Ekim | 603 |
Gözde Mustafaoğlu
Gözde Mustafaoğlu | @gozdemustafaoglu Social Media Copywriter

 

Bugüne kadar duyduğunuz tüm alerjik reaksiyonları unutun! 70 yaşındaki Rosi Gladwell’in 6 yıl önce farkına vardığı çok ilginç bir alerjisi var. Gladwell, elektromanyetik radyasyon bulunan alanlarda duramıyor ve maruz kaldığında da yaşaımını olumsuz etkileyen semptomlar gösteriyor.

Yer fıstığı, polen, güneş, çilek, kedi, köpek… Bu sayılanlardan en az birine karşı alerjiniz olabilir veya olan birini tanıyor olabilirsiniz. Peki dünyadaki insanların %4’ünde olan Elektromanyetik Alan Duyarlılığı konusunda bir fikriniz var mı?

Rosi Gladwell bu konda epey bilgi sahibi çünkü 6 yıldır bu dertle başa çıkmak için uğraşıyor. Çünkü elektromanyetik radyasyon bulunan alanlarda nefes darlığı, halsizlik gibi semptomlar gösteriyor. Bunun için yıllardır binlerce dolar para harcayarak kendini korumanın yollarını bulmuş durumda. Mesela bunun için yıllardır büyük şehirleri ziharet etmiyor, televizyon izlemiyor, Wi-Fi bulunan mekanlara yemek yemeğe veya kahve içmeye gittiğinde açık alanda oturuyor. Hatta kendini radyasyondan korumak için 500 dolar değerinde gümüş ve bakırdan yapılmış bir uyku tulumunda uyuyor. Radyasyondandan kaçabilmek için önce tespit etmek lazım tabi. Rosi Gladwell’in bunun için de bir çözümü var; radyasyon el dedektörü! Bu fikirler size okurken uçuk gelse de Rosi bunları yaparken hiç de öyle olduğunu düşünmüyor, hatta herkese kendini radyasyondan korumasını öneriyor.

  • wi-fi
  • alerji
  • radyasyon

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.