innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
POSTLARINIZI HAVALI GÖSTERECEK DÖRT UYGULAMA İNCELEMESİ
Mayıs 08

POSTLARINIZI HAVALI GÖSTERECEK DÖRT UYGULAMA İNCELEMESİ

POSTLARINIZI HAVALI GÖSTERECEK DÖRT UYGULAMA İNCELEMESİ

08 Mayıs | 1997 |
Rabia Köktürk
Rabia Köktürk | @rabiakokturk Social Media Copywriter

Canva : Tasarım olanağının her yer de her zaman, çok pratik bir şekilde tadına varacağınız bir uygulama Canva. Hazır tasarımlar sayesinde görsellerinize istediğiniz kadar efekt atabilir, istediğiniz karakterle özleştirebilir hatta ortaya tamamen kendinize özgü bir tasarım çıkarabilirsiniz. Hem bilgisayarınıza hem de telefonunuza indirebilme olanağı oldukça cezbedici. Kullanım açısında oldukça basit ve anlaşılır bir ara yüze sahip olan Canva hayal edebileceğiniz ve edemeyeceğiniz pek çok alternatifi tek bir uygulamada sizlerin kullanımına sunuyor.


 

InShot: Videolarınız için oldukça başarılı ve kolay bir kullanıma sahip olan InShot basit kurgu işlerinizde sizi kurtaracak sağlıklı uygulamalardan bir tanesi. Videolarınızın daha izlenesi ve dikkat çekici bir havası olsun istiyorsanız bu uygulama işinizi kurtaracak düzeyde diyebilirim.

 


 

Snapseed: Size oldukça profesyonel bir tasarım olanağı sunan Snapseed fotoğraf efektleri ekleme konusunda oldukça başarılı bir ara yüze sahip. Fotoğraflarınızın bir profesyonelin elinden çıkmış izlenimi vermek bu uygulama ile oldukça kolay…

Photo Editör: Yarı ücretsiz olarak kullanıma sunulan Photo Editör ile photoshop derdinize bir çözüm daha sunuyorum. Efekt olarak ışık oyunlarını oldukça başarılı yapan bu uygulama ile oldukça farklı tasarımlara imza atmanız mümkün. Size sunmuş olduğu özellikler oldukça geniş bir yelpazeye sahip kısaca siz hayal edin Photo Editör tasarlasın!

  • Canva
  • Snapseed
  • InShot
  • Photo Editör

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.