innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
RUTİNE VEDA, KEŞİFLERE MERHABA
Ekim 11

RUTİNE VEDA, KEŞİFLERE MERHABA

RUTİNE VEDA, KEŞİFLERE MERHABA

11 Ekim | 585 |
Simay Masharaf
Simay Masharaf | @simaymasharaf Social Media Copywriter

Her şey rutin tatiller

Fark ettiyseniz eğer, günümüzde her şey dâhil oteller insanlara artık daha cazip geliyor. Bazılarınızın “E adam senenin 358 günü çalışıyor 7 gün her şey dâhil otelde tatil yapmayı hak ediyor” dediğini duyar gibiyim. Galiba seyahat şirketi Flight Centre aynı fikirde değil.

Rutine veda, keşiflere merhaba

Flight Centre, bana biraz Black Mirror’ı biraz da Truman Show’u anımsatan reklam filmi ile benzer aktivitelerin yapıldığı tatilleri bırakıp yeni rotalar keşfetmeyi öneriyor.

Her şey dahil otellerde tatil yapma fırsatınız olduysa eğer, yapılan etkinlikler, çıkan yemekler hatta mini kulüpte çalan şarkılar bile hep aynıdır. Otel sınırları içerisinde yaşanan deneyimler, belirttiğim gibi, sınırlıdır. İşte Flight Centre da seyahatlarin rutinliğinden sıyrılarak yeni şeylerin peşine düşülmesini öneriyor.

Sınırsız olun

Cossette tarafından hazırlanan reklam filmi “Be Unbordered”da ben daha çok Netflix’in efsane dizisi Black Mirror’ın esintilerini hissetsem de sonu itibari ile The Truman Show’u da anımsatıyor diyebiliriz.

Sinema ve televizyonda yayınlanacak olan kampanya, müşterilerini bir sonraki seyahatleri için sınırsız olmaya davet ediyor. Aynı zamanda kampanyanın açık hava reklam ayağı da hazırlandı. Açık hava kısmındaki mizah ise oldukça çarpıcı geldi. Kampanya kapsamında tramvay vagonlarına yerleştirilen reklarlarda aynı rotaya deyahat etmek hedef alnınıyor. Vagonların üzerinde ise “Streetcar always go to the same destinaiton. You are not a streetcar” (Tramvaylar her zaman aynı noktaya gidiyor. Sen tramvay değilsin) yazıyor. Ki bence bu kampanya için oldukça zeki bir kullanım. Çok hoşuma gitti.

Hazırlanan reklam filmini şöyle bırakıyorum,

Künye

Müşteri: Flight Centre
Ajans: Cossette
Yönetmen: Joachim Back

  • reklam
  • sosyal medya
  • add
  • Flight Centre
  • Black Mirror
  • The Truman Show

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.