innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Twitch ''Sen Zaten Bizden Birisin''
Eylül 27

Twitch ''Sen Zaten Bizden Birisin''

Twitch ''Sen Zaten Bizden Birisin''

27 Eylül | 813 |
Merve Yıldırım
Merve Yıldırım | @merveyildirim Social Media Copywriter

Biliyorsunuz ki son zamanların en çok sevilen ve en popüler sosyal medya platformlarından birisi de Twitch! Peki Twitch’i neden severler ya da severiz?

Twitch: Instagram, Facebook ve Youtube gibi bir sosyal medya kanalı, canlı yayın sitesi de denebilir.

Sohbetinden keyif aldığımız, dünyanın en iyi oyuncularının yayın yaptığı bir platform. Hatta öyle seviliyor ki günlük ziyaretçi sayısı 30-40 milyonlara ulaşabiliyor. Bu kanal üzerinden Windows, Mac, PlayStation 3, PlayStation 4 ve Xbox 360 konsollarını kullanan kullanıcılar da yayın yapabiliyor. Ek olarak canlı yayın görüntülemelerini yaparken ses kayıtlarını yayında gömebiliyor. Twitch, ABD merkezli ancak Türkçe dahil birçok dil üzerinden hizmet veriyor. Bu sayede global anlamda herkese hitap ediyor.

Twitch’in 27-29 Eylül tarihlerinde San Diego’da Twitchcon etkinliğine katılacağını öğrendik. Bu katılım öncesi yenilenmekle büyük kitlesini daha da heyecanlandırdı! Çünkü tam 8 yıl sonra Twitch yeni logo, yeni mor renk ve yeni bir font ailesiyle karşımıza çıktı.

Bu katılacağı etkinlikte ise yanlızca video oyunlarını göstermek için kurulmadıklarını aslında çok amaçlı bir canlı yayın platformu olduklarını dile getirecek.

Milyonlarca oyuncunun videolarını yayınladıkları Twitch platformu gün geçtikçe daha çok kitleye ulaşarak vazgeçilmez hale geldi.

Şirket yöneticilerinden Byron Phillipson 8 yıl sonra değişen tasarımının sebebini sorduklarında markanın geleceğe dönük hale getirmek ve yaratıcısı olan topluluğu daha iyi temsil etmek için olduğunu belirtti.

Twitch yüzünü yenilemek ile kalmıyor bir de slogan ile sevenlerine sürpriz yapıyor. ‘’Sen zaten bizden birisin’’

Phillipson, Twitch topluluğunun platforma karşı çok daha fazla aidiyet hissetmesini sağlamak istediklerini ise ek olarak belirtti.

Twitch’e yenilenen yüzüyle daha çok başarılara imza atmasını diliyoruz.

  • twitch
  • oyun
  • platform

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.