innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
MARKALARDA HİKAYE PAYLAŞIMI
Şubat 19

MARKALARDA HİKAYE PAYLAŞIMI

MARKALARDA HİKAYE PAYLAŞIMI

19 Şubat | 330 |
Merve Yıldırım
Merve Yıldırım | @merveyildirim Social Media Copywriter

Instagram, Facebook ve Twitter’da hikaye paylaşımı yapılabiliyor. Bu da demek oluyor ki güncel, günlük paylaşımları anlık olarak bu kitle hikayelerin de paylaşıyor. Peki hikaye paylaşımları nasıl olmalı? 

Her mecranın kendine has özellikleri bulunmakta, bundan dolayı biz Instagram’ı ele alalım. Instagram’da hikaye paylaşımı yaparken, birçok özellik mevcut. Müzik eklemeden, gönderi paylaşabilme, anket özelliğinden soru sorabilmeye kadar farklı içeriklere yer var. Markanızı ne kadar ilgi çekebilecek hale getirebiliyorsunuz, bu tamamen sizin hayal dünyanıza kalıyor. 

Takipçilerinizle etkileşime girebilmek adına ben soru sorma etkinliği yaparak ek olarak markanın günlük, anlık yani direkt takipçiye samimi bir yaklaşım olan içeriklere yer vermeyi tercih ediyorum. Diyelim kar yağıyor ve siz seyahat sektöründe olan bir markasınız; diyebilirsiniz ki
‘’Kar Yağıyorken Seyahat Etmeyi Kimler Seviyor’’
Evet, Hayır cevaplarını görelim ya da siz bir hamburger markasısınız ve hava güneşli, diyebilirsiniz ki Tam Hamburger Yemelik Bir Gün! 
Evet, Hayır cevaplarını görelim. 

Bu sayede takipçiler, sayfada kendilerinden bir parça görmüş olacak ve markanıza karşı sempatisi oluşacak, belki hikayeler o kadar ilgi çekici olacak ki, çok eğlenecek. Bundan dolayı hikaye paylaşımlarında direkt olarak markanızı ve takipçilerinizi anlatan içeriklere yer verebilirsiniz.

  • hikaye
  • story
  • hikaye paylaşımı

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.