innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
WhatsApp kullanmaya devam mı?
Şubat 24

WhatsApp kullanmaya devam mı?

WhatsApp kullanmaya devam mı?

24 Şubat | 368 |
Buse Ekelik
Buse Ekelik | @buseekelik Head of Social Media

Dünyanın dört bir yanında kullanılan WhatsApp yeni gizlilik sözleşmesinin onaylanma tarihini 15 Mayıs’a uzatmıştı. Bu hafta kullanıcı verilerine ilişkin bir açıklama daha yaptı. 15 Mayıs tarihine kadar gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen WhatsApp kullanıcıları, kabul edene kadar mesaj alamayacak veya gönderemeyecek. Hesapları "pasif" olarak listelenecek. Aktif olmayan hesaplar 120 gün sonra silinecek. Yani kullanıcının WhatsApp hesabı tamamen ortadan kaldırılacak.
Bu süre zarfında kullanıcılar yeni gizlilik sözleşmesini istedikleri zaman onaylayabilecek ve  WhatsApp'ı her zamanki gibi kullanmaya devam edebilecekler. 

Ocak ayında yapılan ilk duyurunun ardından milyonlarca kullanıcı WhatsApp'ın rakiplerinden uygulamalar indirdi. Facebook'un sahibi olduğu platform daha önce, değişiklikle ilgili yanlış bilgilendirmenin kurbanı olduğunu söylemişti. Ancak WhatsApp şimdi aynı tartışmaların yaşanmaması adına değişiklikleri daha iyi nasıl açıklayabileceğini düşündüğünü söylüyor ve bilgilendirme şeklini değiştirmek istiyor.

  • whatsapp
  • WhatsApp son yenilik

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.