innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
KEŞKE HEP VİZYONDA KALSA !
Eylül 20

KEŞKE HEP VİZYONDA KALSA !

KEŞKE HEP VİZYONDA KALSA !

20 Eylül | 695 |
Aleyna Karaağa
Aleyna Karaağa | @aleynakaraaga Social Media Copywriter

    Tolga Karaçelik'in her filmini bayılarak izlediğim gibi Kelebekler filmi de defalarca aynı heyecanla izledim.Vizyona ilk girdiğinde oğlum olmuş gibi sevinmiş, vizyondan kalkana kadar da sıkılmadan üç defa izlemeye gitmiştim. Bir yandan kara komik bir yandan da trajik olan hikayede karekterlerimiz o kadar iyi oynamış ki film sırasında siz de o ailenin bir parçası gibi hissediyor, suratınızda illa ki bir tebessüm beliriyor.Birbirinden çok bağımsız karekterlere sahip üç kardeşin babalarının çağrılarıyla bir araya gelmesiyle başlayan hikaye Kenan karekterninin de bol bol üstüne bastığı gibi otuz yıl sonra bir araya gelen üç hayatın kırgınlılar ve kızgınlıklarla geçen öyküsüne tanıklık ediyoruz.Filmin müziklerinden,çekim planlarına;diyaloglarından,akışına kadar öyle güzel uyum var ki arada hala daha açar açar izlerim.


Sundance’de Dünya Sineması Büyük Juri Özel Ödülü alan film,yapımı sırasında Türkiye'den destek görememiş ve bu durum haklı olaraktan tepki doğurmuştu.Daha önce de Sarmaşık filmi ile ödül alan Tolga Karaçelik 'in destek almamasına rağmen ''Ben savaşmalıyım!'' dercesine bu kadar iyi işler yapması takdire  şayan .''Ben izlemek istediğim filmi çektim!'' diyen Tolga'nın ne denli güzel filmler izlediğini de burdan çıkabiliriz.  Filmin sonunda pişman olmayacağınıza inanabilirsiniz !

  • film
  • sinema

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.