innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
ONLINE İTİBAR YÖNETİMİNDE DİYALOG KURUN!
Haziran 21

ONLINE İTİBAR YÖNETİMİNDE DİYALOG KURUN!

ONLINE İTİBAR YÖNETİMİNDE DİYALOG KURUN!

21 Haziran | 722 |
Buse Ekelik
Buse Ekelik | @buseekelik Head of Social Media

Geçen hafta sosyal mecraların marka itibarına katkısından bahsetmiştim. Bu hafta da sosyal medyada sadece aktif olmak değil de, diyalog kurmanın markaya faydalarından bahsedeceğim. Doğru ve kurumsal çizgiye uygun bir online itibar yönetimi, markaya birçok fayda sağlar. Dolayısıyla sosyal medya hesaplarında aktif olmak yeterli değil, diyalog kurmak lazım!

Sosyal medya hesaplarında aktif olmak yeterli değil, diyalog kurmak lazım!

Markanızın ürününe yada hizmetine yapılan olumlu ya da olumsuz her türlü yorum/mesaj itibar yönetiminde önemli rol oynar. Özellikle kötü yorumların tespit edilmesi ve bunların iyileştirilmesine yönelik planlamalar noktasında her marka bir ajansa ihtiyaç duyar. Ajanslar, hedef kitle üzerindeki olumsuz algıyı kırma noktasında çeşitli planlamalar yapar. Markanızın dijital ortamdaki duruşunu kontrol altına alarak, algıları olumlu yöne çekebilir. Gelebilecek tüm yorumlara karşı bir proaktif kriz planı oluşturur.

Günümüzde tüm kullanıcılar bir ürün yada hizmet ile ilgili fikir edinmek istediğinde direkt sosyal medya hesaplarına bakıyor. Kullanıcılara göre dijital medya, en güvenilir bilginin alınabileceği bir alan haline geldi. Marka ile ilgili 1 tane bile olumsuz yorum okuduğunda etkileniyor. Bu sebeple markanın sosyal medya hesaplarında sadece aktif olması, bu mecra aracılığıyla istediği zaman hedef kitlesine seslenmesi yeterli değil. Ona soru soran, şikayetini yada memnuniyetini bildiren takipçileri ile kurumsal çizgisi dahilinde samimi ilişkiler kurmalıdır. Takipçileri ile etkili iletişim kurması, etkileşimini ve marka güvenilirliğini arttırması için en doğru yapılanmadır.

  • sosyalmedya
  • onlineitibar
  • dijital

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.