innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
FELİS ÖDÜLLERİ YENİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR!
Ağustos 09

FELİS ÖDÜLLERİ YENİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR!

FELİS ÖDÜLLERİ YENİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR!

09 Ağustos | 696 |
Gözde Mustafaoğlu
Gözde Mustafaoğlu | @gozdemustafaoglu Social Media Copywriter

                                   

Her yıl reklam ve pazarlama endüstrisinde kreatif işler ortaya çıkaran ekiplerin ödüllendirilmesi ve kreatif düşüncenin öneminin altının çizilmesi için verilen Felis Ödülleri için geri sayım başladı!

Bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan ödül töreninde yine birbirinden orijinal fikirler yarışacak. Reklam, prodüksiyon, post-prodüksiyon, etkinlik yönetimi, doğrudan pazarlama, medya planlama ve satın alma, halkla ilişkiler, iletişim danışmanlığı, tasarım, teknoloji, dijital, mobil, sosyal medya pazarlama, sağlık iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk ve içerik üretimi alanlarında faaliyet gösteren tüm ajans, mecra ve reklamverenlerin katılımına açık tören, bu yıl 16 kategoride ödül dağıtacak. Ödüllerin sahiplerinin kimler olacağını belirleyecek jürideki isimler ise henüz açıklanmadı.

Jüri toplantısında projeler üç aşamalı oylama sistemi ile değerlendiriliyor. İlk aşamada jüri yarışmaya katılmış olan ve kısa listeye kalan tüm işlere her kritere göre on üzerinden puan veriyor. İkinci aşamada finalistler jüri tarafından tekrar değerlendirilerek en yüksek puan alan proje, kategori birincisi yani “Felis’e sahip olan proje” oluyor. Son aşamada ise eğer jüri gerek görürse tüm bölümlerin kendi kategorilerinin birincileri arasından en iyi olan projeyi, yani “Büyük Ödül”ü belirleme hakkına sahip.

1 Ağustos’ta başlayan katılımlar 13 Eylül’de sona eriyor. Değerlendirme süreci ardından gerçekleşecek ödül töreni ise 7-8 Kasım tarihlerinde. Bakalım bu yıl kilmler Felis’lenecek!

    BLOG

    Dijital Reklam Ajanslarının
    İhtiyaçları Blogumuzda

    Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

    Yorum Yap
    Yorumlar
    • Yorum Bulunamadı.