innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Son Zamanların Popüler Uygulaması: Twitch
Mart 26

Son Zamanların Popüler Uygulaması: Twitch

Son Zamanların Popüler Uygulaması: Twitch

26 Mart | 339 |
Buse Kral
Buse Kral | @busekral Social Media Copywriter

Son zamanlarda sıkça duyduğumuz Twitch sosyal medya platformu nedir?

 

Sosyal medya platformlarının arasında 2011 yılında katılan Twitch son zamanlarda Instagram, Youtube, Twitter gibi çokça kullanılan bir platform haline geldi. Twitch uygulaması bir canlı yayın uygulamasıdır. Başta oyun videoları odaklı çıksa da zamanla içerisinde müzik, film, yemek, dizi, spor gibi çeşitli kategorilerden içerikler bulabileceğiniz bir yayın uygulaması halini aldı. Aynı zamanda yayıncı olarak kitlelerinize ulaşabileceğiniz ve yapılan bağışlarla gelir elde edebileceğiniz Twitch yeni bir meslek alanı haline de geldi.

 

Twitch Uygulamasından Nasıl Para Kazanılır?

 

Twitch platformunda yayıncı olarak desteklediğiniz fenomenlere abone olarak ve bağış atarak destek olabiliyorsunuz. Bir yayıncıya belirli bir ücret karşılığı kanalına abone olarak videolarını izleyebiliyor, yayınına katılabiliyor, “chat” denilen online sohbet alanından diğer abonelerle ve yayıncı ile sohbet edebiliyor ve yayıncının sizlere sunduğu bazı ayrıcalıklardan yararlanabiliyorsunuz. Aynı zaman yayıncılara belli bir ücret ile bağış atarak destekleyebiliyorsunuz.

Televizyondan gittikçe uzaklaşan bir jenerasyonun odağı haline gelen Twitch uygulaması ile sizler de hedef kitleniz ile buluşabilir ve bağışlarla birlikte iş alanınızı geliştirebilirsiniz.

  • twitch
  • nedir?
  • sosyal medya
  • canlı yayın

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.