innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Online Market Alışverişi
Aralık 06

Online Market Alışverişi

Online Market Alışverişi

06 Aralık | 986 |
Merve Yıldırım
Merve Yıldırım | @merveyildirim Social Media Copywriter

Gelişen dijtial medyayla birlikte online market alışverişi hayatımızın bir parçası haline geldi. Özellikle yoğun tempoda çalışan, markete girip zaman kaybetmek istemeyen kişiler online market üzerinden alışveriş yapıp zamandan tasarruf ediyor. Evde küçük bebeği olan bir anneden, poşetleri taşıyamayacak yaşlı amcamıza kadar 7’den 70’e herkes online alışverişi sevdi. Çünkü online dediğimiz olay herkes için büyük kolaylık. Bu durumda marketlerde Sanal Market uygulamasıyla sosyal medyada kendilerini ön plana çıkartmaya başladı. Örneğin Migros Market’in Nil Karaibrahimgil ile birlikte yapmış oldukları müzik reklam çekimiyle çok eğlenceli aynı zamanda akılda kalıcı bir çalışma olmuş.

 

Bu çalışmalarla birlikte marketlerin ilerleyen zamanlarda online market üzerinden çok fazla satış yapacağını kestirmek hiç de zor değil. İstediğiniz ürünler teslimat ücreti olmadan kapınıza kadar geliyor. Bu da tercih edenlerin sayısını arttırıyor.

 Peki hangi durumlarda online alışveriş tercih edilmiyor?

Kendinizi düşünün markete gittiğinizde bir ürünü satın almadan önce mutlaka tarihine bakarsınız değil mi? Ya da manav reyonunda salata alacaksanız kahvaltı için küçük çoban salatası için büyük alabilirsiniz. Dikkat ettiğimiz birçok nokta var aslında. Ancak Sanal Market’te bu gibi durum yok. Olmadığı için de marketlerin titizlikle davranması gerekiyor. Online alışveriş üzerinden sipariş veren bir müşteriye tarihi geçmiş ürün gönderimi, çürük meyve veya ekşimiş peynir gittiğinde bu marketiniz adına her anlamda olumsuzluk katacaktır. Bunlara dikkat edildiği takdirde ise emin olun online alışveriş her ay gittikçe artan bi yapı haline gelecektir.

  • sanal market
  • online market
  • online alışveriş

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.