innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
TWİTTER'DAN YAŞ SINIRI ATAĞI
Mayıs 09

TWİTTER'DAN YAŞ SINIRI ATAĞI

TWİTTER'DAN YAŞ SINIRI ATAĞI

09 Mayıs | 699 |
Rabia Köktürk
Rabia Köktürk | @rabiakokturk Social Media Copywriter

Son zamanlarda okuduğum haberlere göre Twitter’dan 13 yaş altındaki kullanıcıların engelleneceğini öğrendim. Twitter, bütün engellemelerin kullanıcıların doğum tarihlerini kayıt olurken ya da sonrasında eklendiğine bakılmaksızın yapıldığını açıklamış. Ben bu kararı oldukça yerinde buluyorum. Hatta bu durum sadece twitterla kalmamlı yaş sınırı arttırılarak bütün sosyal medya kullanım alanlarını kapsamalıdır. Nedeni ise yeni neslin daha reşit olmadan bilinçsizce ve oluşabilecek tehilikeleri ön görmeden haraket etmesi olarak görüyorum. Geçmişte size olumsuz pek çok örneğini sunabileceğim kanıtlar mevcut. Arkadaşlarının gazına gelerek bir anlık yazılmış sözlerle hapis cezası alandan tutun da kendi canına kast edecek kadar gözünü karartan kullanıcılara kadar geniş ve yanlış bir yelpazeden bahsediyorum size. İşte bu nedenlerden dolayı değil twitter bir çok platform da yaş sınırı kuralı getirilmeli. Bu bilinçsizliğe bir dur demeliyiz.

Her ne kadar teknolojik çağ içerisinde olsak da iletişim kanallarını sağlıklı ve amacına yönelik kullanmayı bir an önce öğrenmeliyiz. Hem neslimizi hem de gelecek nesillerimizi bilinçli yetiştirmeli, bu düzensizliğe artık bir dur demeliyiz.

 

  • twitter
  • yaşsınırı
  • teknoloji

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.