innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Samsung'tan çocuklara ve kadınlara karşı şiddete tepki!
Eylül 19

Samsung'tan çocuklara ve kadınlara karşı şiddete tepki!

Samsung'tan çocuklara ve kadınlara karşı şiddete tepki!

19 Eylül | 710 |
Gözde Mustafaoğlu
Gözde Mustafaoğlu | @gozdemustafaoglu Social Media Copywriter

Türkiye’de kadınlara ve çocuklara karşı uygulanan şiddetin ulaştığı noktaya teknoloji devi tepkisiz kalmadı. Samsung Electronics Türkiye çocuklara ve kadınlara karşı şiddet uygulaması içeren dizi ve programlara karşı tepkisini ortaya koyarak bundan böyle çocuklara ve kadınlara karşı olumsuz içerik içeren dizi ve programlara reklam vermeme, ürün yerleştirme yapmama ve sponsor olmama kararı aldı.

Markalar günümüzde artık birer birey gibi hareket ederek toplumsal olaylara karşı tepkisiz kalmıyor. Samsung Electronics Türkiye’nin son aldığı karar da buna en güzel örnek. Eylül 2019 itibariyle uygulanmaya başlayacak olan karara göre kadınlara ve çocuklara karşı fiziksel veya psikolojik şiddet içeren içeriklere hiçbir şekilde destek verilmeyecek.

Samsung Electronics Türkiye Kurumsal Marka & Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımıcısı Barış Gökpınar, “Ülkemizde her geçen gün kadına ve çocuğa karşı uygulanan şiddetin ve bu yöndeki haberlerin arttığını üzüntüyle görmekteyiz. Böyle bir dönemde televizyonlarda yayınlanan bazı dizi ve programların kadınlara ve çocuklara şiddeti senaryo ve formatlarının temeline koyuyor olmasını kabul edilemez buluyoruz. Bu nedenle ana konusu kadına ve çocuğa şiddet olan dizi ve programlara reklam vermeme, sponsor olmama ve ürün yerleştirmesinde bulunmama kararımızı hayata geçiriyoruz. Samsung Electronics Türkiye’nin televizyon reklam gücü ile, kadın ve çocuğa karşı işlenen fiziksel ve psikolojik şiddetin normalleştirilmesine ortak olmayacağız. Samsung Electronics Türkiye olarak reklam veren diğer tüm kurum ve kuruluşları da bu hareketimize katılmaya davet ediyoruz.” diyerek kararın değerlendirmesini yaptı. Biz de bu güzel hareketten dolayı Samsung Electronics Türkiye’yi tebrik ediyor ve alkışlıyoruz!

                            

 

  • samsung

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.