innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
INSTAGRAM STORY PAYLAŞIMLARINDA NELER YAPABİLİRSİNİZ?
Ağustos 31

INSTAGRAM STORY PAYLAŞIMLARINDA NELER YAPABİLİRSİNİZ?

INSTAGRAM STORY PAYLAŞIMLARINDA NELER YAPABİLİRSİNİZ?

31 Ağustos | 792 |
Merve Yıldırım
Merve Yıldırım | @merveyildirim Social Media Copywriter

Instagram story paylaşımları gün geçtikçe kullanıcılar tarafından çok fazla tercih edilen bir platform haline geldi. Özellikle günlük hayatımızda neler yaptığımız, içtiğimiz bir kahveden yaptığımız keke kadar paylaştığımız bir kısım oldu. Ve takipçilerimiz acaba bugün neler oldu? Sorusunun yanıtını post paylaşımlardansa story kısmında gezmeyi tercih ederek öğreniyor. Bu sebepten dolayıdır ki markalarımızda da anlık paylaşımları veya etkileşim alabilmek adına özel bir konuyu story de işleyebiliriz. Ve düşük bütçelere sponsor çıkarak kullanıcıların önüne çıkabiliriz. Özellikle hedef kitlemizi belirleyerek sponsor çıkmamız markamız adına daha yararlı olacaktır.

Etkileşim alabilmek için story paylaşımlarında soru sorabiliriz veya dikkat çekici yapılarda bir kurgu oluşturabiliriz. Bu durum takipçilerinizin veya reklam üzerinden size ulaşan kullanıcıların sayfanıza girmesine olanak sağlayabilir. Özellikle anlık durumlar için hazır grafik programları var. Örneğin Canva. Bu program ve buna benzer programlar üzerinden hazır olan tasarımlara paylaşmak istediğiniz fotoğrafı yükleyebilir ve daha etkileyici, daha tasarımsal bir story paylaşımı sağlayabilirsiniz.

Ek olarak oylama, anket çalışmaları veya eğlenceli giflerde direkt olarak story paylaşımında yapabileceğiniz diğer seçeneklerdir. Konum, hashtag ile de başka kişilere ulaşabilirsiniz. Normal, stabil bir storyden daha çok takipçilerinizi eğlendiren, keyiflendiren, merak uyandıran storyler etkileşim almanızı sağlar. Paylaşımlarınızın tarzı değişkenlik gösterse de kreatif kurgular yaparak storylerinizi hazırlamaya gayret etmelisiniz.

  • instagram
  • story
  • sosyal medya

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.