innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Başarılı Gönderiler Nasıl Oluşturulur?
Mayıs 27

Başarılı Gönderiler Nasıl Oluşturulur?

Başarılı Gönderiler Nasıl Oluşturulur?

27 Mayıs | 290 |
ASLI
ASLI | @aslikiraz Social Media Copywriter

Başarılı gönderiler için rakibi tanımak önemlidir, rakip analizi ile yaratıcı içerikler oluşturulmalıdır. Oluşturulan yaratıcı içeriklerin paylaşım metinleri ilgi çekici açıklamalar ile dikkat çekmelidir. Çünkü  açıklamalar, müşterilerle bağ kurmaya ve işletme kimliğinin şekillenmesine yardım eder. İyi ve özgün bir gönderi için iyi bir araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmalıdır. Yapılan araştırmalarda ilham kaynağı oluşturulabilir. 


Hazırlıklar tamamlanıp özgün içerikler ile paylaşılan gönderilerde etiket kullanarak yeni bir hedef kitle oluşturulabilir ve bu şekilde etkileşimi arttırarak  başarılı gönderiler oluşturulabilir. Kullanılan etiketler gönderimiz ile alakalı etiketler olmalıdır. Gönderinin daha fazla kişiye ulaşabilmesi için konum ve gönderiyle alakalı kişi etiketlemesi yapılmalıdır. Bunlar her gönderide uygulanmalı ve düzenli olarak gönderi paylaşımı yapılmalıdır. 

Gönderinin başarılı olabilmesi için her gönderiye aynı özeni göstererek paylaşım yapılmalıdır. Olumlu dönüş alınan gönderi üzerinden ilerlenip o gönderi içeriği ile devam edilebilir. Bu şekilde hedef kitlenin nabzı ölçülerek gözlemlenir. En önemlisi kendinize güvenerek gönderi paylaşımı yapılmasıdır.

  • sosyal medya
  • başarı
  • başarılı gönderi

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.