innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Sizin evde de durum böyle mi?
Nisan 15

Sizin evde de durum böyle mi?

Sizin evde de durum böyle mi?

15 Nisan | 352 |
Simay Masharaf
Simay Masharaf | @simaymasharaf Social Media Copywriter

 

Malum pandemi ile yeni teknolojinin önemini daha iyi anlar olduk. Gerek online toplantılar, gerek homeofficeler, online dersler, bayram ziyaretleri ve nicelerinde teknoloji elimiz kolumuz oldu. E tabi gündemin getirmiş olduğu bu yeni yaşam tarzı ile birlikte görüntülü konuşmalarda evimizin hangi köşesinde duracağımız kocaman bir soru işareti. Ben bazılarımız en rahat olduğumuz köşe ile evin en güzel köşesinin aynı şıklıkta olduğunu düşünmüyorum. IKEA’da benim gibi düşünmüş olmalı ki TBWA ile birlikte çok yaratıcı bir işe imza atmış.

Bil bakalım evinin en güzel köşesi neresi?

Evde en güzel köşeyi bulmak için dört dönenlerin çaresizliğini kameraya alan IKEA gönül rahatlığıyla görüşme yapmak isteyenlere mobilya ve ev aksesuarı seçeneklerini sunuyor. Gündemimiz olan bu konuyu işlemek de gerçekten empati yapmamızı sağlayan çok güzel bir düşünce.

“Aradığınız evi IKEA’da bulacaksınız” mottosuyla yola çıkan IKEA Türkiye için hazırlanan reklam filmlerinde TBWA\Istanbul imzası bulunuyor. Sosyal medya üzerinden paylaşılan bu reklamda toplantı sırasında nerede duracağını bilemeyen ve arkadaşıyla görüntülü konuşurken evindeki en güzel köşeyi bulmak için dört dönen iki farklı karakteri görüyoruz. IKEA Türkiye de çözüm olarak kendi aksesuarlarını ve mobilyalarını öneriyor. Çok keyifli ve “ay cidden böyle”lik bir çalışma olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Basit, samimi ve gündemi yakalayan reklamlar gerçekten çok zekice.

Reklam filmi serisini şöyle bırakıyorum,

 

Künye
Müşteri: IKEA Türkiye
Ajans: TBWA\Istanbul

  • Dijital Reklam
  • Digital Add
  • Social Media

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.