innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
SİHİRLİ İÇERİK REELS
Ocak 29

SİHİRLİ İÇERİK REELS

SİHİRLİ İÇERİK REELS

29 Ocak | 396 |
Merve Yıldırım
Merve Yıldırım | @merveyildirim Social Media Copywriter

Gelişen sosyal medyada son dönemin popüler içeriği reels, markaların mesajlarını kısa sürede ve dikkat çekici bir yapıda işleyebiliyor bundan dolayı da Instagram kullanıcıları keyifle izleyebildiği bu içeriklere daha fazla etkileşim sağlıyor. Aynı zamanda Reels video içeriklerinde farklı efektler ve hızlı değişimler kolayca sergilenebildiği için uzun uzadıya olan videoları, daha eğlenceli bir şekilde hedef kitle ve potansiyel müşterilerle buluşturabiliyor. Özellikle mimikler ve hareketler daha doğal yapıldığı zaman, içerik de merak uyandırdığı zaman etkileşim oranının daha yüksek olacağı kesin. 

Peki Reels içerikleri nasıl oluşturulmalı? 

Markanın anlatmak istediği mesajı; en basit, en efektif ve en merak uyandırıcı şekilde işleyebilmek önemli bir kural. Bundan sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor. Sanki bir sihir yapıyormuşçasına elini şıklattığı zaman gelen ürünler, kafasını kaldırdığı an takılan şapka, kolunu oynattığı an değişen kıyafetten tutun da bir yerden bir yere ışınlamasına kadar, kestirmeden hazırlanan video içerikleri de diyebiliriz. Bu içerikler, markanın anlatmak istediği mesaja göre planlanmalı ve efektif geçişler eklenmeli sonrasında dilerseniz sloganla desteklenmelidir.


Örnek Link

 

  • reels
  • sosyal medya
  • video içerikleri

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.