innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Facebook reels özelliği geliyor
Ekim 09

Facebook reels özelliği geliyor

Facebook reels özelliği geliyor

09 Ekim | 286 |
Gizem DEMİRTAŞ
Gizem DEMİRTAŞ | @gizemdemirtas Communications Manager

Facebook, ABD'deki iOS ve Android'deki amiral gemisi mobil uygulamasında Facebook Reels'i yayınladı. Kılavuzumuz, Facebook mobil uygulamasında Facebook Reels'in nasıl oluşturulacağını gösterecektir.

Not: Bu ekran görüntüleri iOS'taki Facebook uygulamasında çekildi.

Reels oluşturmaya başlamanın iki yolu vardır. İlk olarak, “Aklında ne var?”ın altındaki “Reels”a dokunabilirsin. Facebook Haber Kaynağınızın en üstünde.

 

Veya Facebook Reels izlerken ekranın sağ üst köşesindeki kamera simgesine dokunarak bir Reels oluşturabilirsiniz.

Ekranın altındaki çek düğmesine dokunarak yeni bir video klip çekebilir veya ekranın sol alt köşesindeki film rulosu simgesine dokunarak cihazınızın film rulosundan bir video içe aktarabilirsiniz.

Yeni bir video kaydetmeye karar verirseniz, ekranın sağ tarafındaki düğmeleri kullanarak kaydınızı çeşitli şekillerde özelleştirebilirsiniz. Bu düğmeler, yukarıdan aşağıya, “Ses” (Reelsınıza ses efektleri veya müzik ekleyin), “Hız” (Bir Reels videosunu yavaş veya hızlı çekimde kaydedin), “Efektler” (Reelsınıza görsel efekt ekleyin), “Zamanlayıcı” (bir geri sayım sayacı kullanarak bir Reels kaydedin ve önceden belirlenmiş uzunlukta bir Reels kaydedin) ve “Yeşil Ekran” (Reelsınıza bir “yeşil ekran” arka planı ekleyin).

Reels’larda bir videoyu içe aktardıktan veya çektikten sonra, ekranın sağ tarafındaki düğmeleri kullanarak Reelsınızı düzenleyebilirsiniz. Bu düğmeler, yukarıdan aşağıya, “Ses” (Reelsınıza ses efektleri veya müzik ekleyin), “Metin” (Reelsınıza üstünde görünecek metni yazın), “Trim” (başlangıcı ve/veya bitişi kırpın) "Efektler" (Reelsınıza görsel bir efekt ekleyin) ve "Altyazılar" (Reelsınıza altyazı ekleyin).

Reelsınızı yakalamayı, içe aktarmayı ve/veya düzenlemeyi tamamladığınızda, ekranın sağ alt köşesindeki "İleri"ye dokunun.

Artık Reelsınız için bir açıklama yazabilir ve gizlilik ayarını yapabilirsiniz. Varsayılan olarak Reelslar, 18 yaş ve üstü içerik oluşturucular için herkese açık olacak şekilde ayarlanmıştır. Ancak, Reelsınızın yalnızca arkadaşlarınız veya belirli arkadaşlarınız tarafından görülebilmesi için bu ayarı değiştirebilirsiniz. Reelsınızı paylaşmaya hazır olduğunuzda, ekranın altındaki “Reels Paylaş" düğmesine dokunun.

 

 

 

 

  • facebook reels
  • reels instagram
  • reels

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.