innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
ETKİLİ İLETİŞİM VE BAŞARI
Temmuz 31

ETKİLİ İLETİŞİM VE BAŞARI

ETKİLİ İLETİŞİM VE BAŞARI

31 Temmuz | 693 |
Ceren Terzi
Ceren Terzi | @cerenterzi Social Media Copywriter

Kurumları bir toplum, kurum içerisindeki bireyler de o topluluğun en küçük parçalarıdır. Her toplum gibi kurumlarda da belirli yazılı ve yazısız bazı kurallar vardır. Bu kurallar bütünü bir araya gelerek toplum kültürünü oluşturmuş olurlar.

Hitabet şekli, kılık kıyafet, ofis ve çalışma düzeni, kurum içi sosyal davranışlar, organizasyon şemasına uyum v.s. gibi detaylar kurum kültüründe olmazsa olmaz diyeceğimiz unsurlardandır.

 

KURUM İÇİNDE İLETİŞİM

Kurum içinde departmanlar arasında; astlar ve üsler arasındakiiletişim zorlukları ya da sorunları bugün,birçok işyerinin temel zorluğudur. Kurum içi etkili iletişim, kurumun genel amaçları doğrultusunda sistemli bir şekildeilerlemesini sağlamak üzere kurumdaki birim ve çalışanların sürekli olarak bilgi, deneyim ve düşünce alış verişi halinde olması gereklidir. Kurum içi iletişimi olumsz etkileyecek en ufak durum bile kurum içerisinde motivasyon eksikliğine ve başarı kaybına yol açacaktır.

 

İletişim, insan yaşamının olmazsa olmazıdır. İş hayatında da yaşamın her alanında olduğu gibi doğru ve etkili iletişim kurmak hem bireysel hem de kurum içi başarıya ve mutluluğa götürecektir. Kurumda çalışan kişilerin yetki sınırları ve departmanları fark etmeksizin olaylara karşı gösterdikleri tutum ve davranışlarla profesyonel durmalıdırlar.

  • komünikasyon
  • iletişim
  • kurumsaliletişim

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.