innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Üç liraya kahveciden ne alınır?
Nisan 29

Üç liraya kahveciden ne alınır?

Üç liraya kahveciden ne alınır?

29 Nisan | 321 |
Simay Masharaf
Simay Masharaf | @simaymasharaf Social Media Copywriter

Daha önce McDonald’s Türkiye’nin, TBWA\Istanbul imzalı ilk kampanyasıyla oldukça keyif almıştık. Bu sefer de yeni kampanyasıyla 3 liraya iyi kahve deneyimi sunduğunun mesajını esprili bir şekilde gösteriyor.

McDonald’s Türkiye, daha önceki reklamlarında McD Cafe ürünlerinin tanıtımı için yayınladığı reklam filmi ile 3. nesil kahvecilere ve uluslararası kahve zincirlerine göndermede bulunmuştu. Abartılı sunumların tiye alındığı reklam filmlerinde “sadece iyi bir kahve isteyenlere” mesajı veriliyordu. McDonald’s Türkiye “İyi kahve iyi fiyata” söylemi ile ilerlediği bu yolda yeni yayımlanan kampanyasında da uygun fiyata iyi bir kahve deneyimi sunduğunu söylemeye devam ediyor.

Filtre kahve fiyatlarını gören müşteriler 

Bir önceki kampanyadan farklı olarak bu sefer “Bir kahveciden 3 liraya ne alınır?” sorusunun yönetildiği yeni reklam filmlerinde yine TBWA\Istanbul imzası bulunuyor. 5 reklam filminde de kahvecilerden 3 lira ile kahve almayacağını gören müşteriler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Yüksek kahve fiyatlarını gören müşteriler soluğu McDonald’s şubelerinde alıyor.

McDonald’s Türkiye, yüzde 100 Arabica çekirdeklerinden hazırlanan filtre kahvesiyle bütçe dostu kahve için doğru adresin kendileri olduğunun altını bir kez daha çiziyor.

Reklam filmini izlemek isteyenleri şöyle alabiliriz,

 

Künye
Reklamveren: McDonald’s Türkiye
Reklam Ajansı: TBWA\Istanbul

  • McDonald's
  • reklam
  • kahve

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.