innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
NEDEN BUSINESS MANAGER KULLANMALIYIZ?
Haziran 08

NEDEN BUSINESS MANAGER KULLANMALIYIZ?

NEDEN BUSINESS MANAGER KULLANMALIYIZ?

08 Haziran | 720 |
Gizem DEMİRTAŞ
Gizem DEMİRTAŞ | @gizemdemirtas Communications Manager

Business Manager hesabı nedir, nasıl kullanılır başlıkları hakkında bu yazımda sizlere deneyimli aktarıyor olacağım. Gelecek hafta bu konun devamı niteliğinde olan Business Manager kurulumu, hesap açılması gibi başlıkları işleyeceğim. 

 

 

Business Manager Nedir?

Facebook’ta işletmeniz için bir profil oluşturup reklam çıkma deneyiminin daha başındaysanız, bu yazıda sizi aydınlığa kavuşturacak birçok önemli noktayı bulabilirsiniz. Öncelikle Business Manager’ı ne kadar erken tanır ve de kullanmaya  başlarsanız bu sizin faydanıza olacaktır. 

Facebook Business Manager, reklam verenlerin Facebook pazarlama süreçlerini tek bir noktadan yönetmelerine, varlıklarını ekiplerle ve farklı işletmelerle paylaşmalarına, yönetimine ortak etmelerine olanak tanıyan bir portaldır. Facebook Business Manager sayesinde Facebook üzerindeki tüm pazarlama araçları ortak bir yerden yönetilebilir.

Neden Facebook Business Manager Kullanılmalı?

Facebook Business Manager kullanmak için birçok sebebiniz vardır. Öncelikle reklam vermeyi düşünüyorsanız kesinlikle Business Manager kullanmalısınız. Hem daha pratik hemde güvenli bir şekilde reklamınızı oluşturabilirsiniz. İkinci önemli nokta ise kişisel profillerden yönetilen reklam hesapları. Bu hesaplar kişisel profillerden açılmakta ve bu profiller her yeni reklam hesabı açmak istediğimizde bizi maalesef sahte bir profil hesabı açmaya yönlendiriyordu. Açılan bu sahte hesaplar Facebook tarafından farkedildiğinde sorunlar yaşanmakta ve hesabın kapatılmasına kadar giden süreci doğurmaktadır. Güvenli olmayan bu reklam çıkma yöntemini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ayrıca Business Manager’da size verilen sınıra kadar kolaylıkla reklam hesabı açabileceğinizi hatırlatırım. 

Business Manager portalını kullanırken olası sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Örneğin onaylanmayan bir reklamınızın neden onaylanmadığını  veya paylaştığınız bir içeriğin Facebook tarafından neden kaldırıldığını öğrenmek isterseniz hızlıca yanıt alabileceğiniz bir danışmanınız olsa hiçte fena olmaz. İşte Business Manager size Facebook danışmanları ile canlı olarak görüşme fırsatı sunarak sorularınıza cevap bulmanıza yardımcı olmaya çalışıyor. Hatta Business  Manager’ınızdan yaptığımız harcamalara göre Facebook tarafından size bir danışman atanma durumu bile olabilir. 

Business Manager kullanımına ne kadar erken geçereeniz olası sorunlar ile karşılaşma ihtimalinizde o kadar düşük olacaktır. 

  • Business manager açılımı
  • business manager kurulumu
  • business manager facebook

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.