innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Facebook piksel nedir?
Mart 12

Facebook piksel nedir?

Facebook piksel nedir?

12 Mart | 335 |
Gizem DEMİRTAŞ
Gizem DEMİRTAŞ | @gizemdemirtas Communications Manager

Facebook pikseli, web sitenizi ziyaret eden kişilerin web sitenizde gerçekleştirdikleri eylemleri takip etmenize ve ölçümlemenizi sağlayan bir analiz aracıdır. Piksel sayesinde, sepete ürün ekleyen, sipariş veren, ürünlerinizi ziyaret eden kişileri analiz edebilir, bu kişileri hedef kitle olarak seçebilir veya bu kişilerin davranışlarına benzer davranışlar sergileyen başka kişileri hedefleyebilmeniz sağlanır.

Pikseli kullanarak:

  • Reklamlarınızın doğru kişilere gösterildiğinden emin olun. Yeni müşterilerin yanı sıra internet sitenizde belirli bir sayfayı ziyaret etmiş veya istediğiniz bir eylemi gerçekleştirmiş kişileri bulun.

  • Satışlarınızı artırın. Otomatik teklifleri kullanarak, bir ürünü satın almak gibi önemsediğiniz bir eylemi gerçekleştirme olasılığı daha yüksek kişilere erişin.

  • Reklamlarınızın sonuçlarını ölçün. İnsanlar reklamınızı gördüğünde neler olduğunu ölçerek reklamlarınızın etkisini daha iyi anlayın.

Facebook pikseli, daha iyi Facebook reklamları oluşturmak ve reklamlarınızı daha iyi hedeflemek için kullanabileceğiniz önemli bilgiler sağlar. Facebook izleme pikseli verileri, reklamlarınızın istediğiniz eylemi gerçekleştirme olasılığı en yüksek olan kişiler tarafından görülmesini sağlamaya yardımcı olur. Bu, Facebook reklam dönüşüm oranınızı artırmanıza ve daha iyi yatırım getirisi elde etmenize olanak tanır.

Henüz Facebook reklamlarını kullanmıyor olsanız bile, Facebook pikselini şimdi yüklemelisiniz. İlk Facebook reklamınızı oluşturmaya hazır olduğunuzda sıfırdan başlamanıza gerek kalmaması için hemen veri toplamaya başlayacaktır.

Facebook pikseli, Facebook reklamınızı görüntüledikten sonra insanların web sitenizle nasıl etkileşimde bulunduğunu görmenizi sağlar.

Hatta müşterileri cihazlarında takip edebilirsiniz. Bu, kullanıcıların reklamlarınızı mobil cihazlarda görme eğiliminde olup olmadığını, ancak satın almadan önce masaüstüne geçip geçmediğini görmenizi sağlar. Ya da belki tam tersi. Bu bilgiler, reklam stratejinizi hassaslaştırmanıza ve yatırım getirinizi hesaplamanıza yardımcı olabilir.

  • facebook piksel kurulumu
  • facebook piksel
  • trafik reklamı
  • piksel kurulumu

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.