innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
DİJİTAL PAZARLAMA BAŞLANGIÇ ADIMLARI
Ağustos 30

DİJİTAL PAZARLAMA BAŞLANGIÇ ADIMLARI

DİJİTAL PAZARLAMA BAŞLANGIÇ ADIMLARI

30 Ağustos | 594 |
Gizem DEMİRTAŞ
Gizem DEMİRTAŞ | @gizemdemirtas Communications Manager

Dijital pazarlama stratejinizi oluşturmak için dikkat etmeniz adımlara birlikte bakalım. Malcolm X derki : “Gelecek, bugünden onun için hazırlananlara aittir.” 
Markanızın dijital pazarlamadaki yolunu çizmeye başlıyor ve dikkate alacağınız adımları merak ediyorsanız bu makaleyi inceleyebilirsiniz. 
Bu içerik dijital pazarlama hakkında size bir rehber olacaktır.

Öncelikle bir Instagram hesabına sahip olmanızı öneriyorum. 
Markanızı temsil edecek bir Instagram hesabı sizin için en önemli adım olacaktır. Genç, en aktif kuşak, aylık 200 milyon aktif kullanıcı ile bu sosyal medya platformuna akın etti ( Expanded Ramblings’e göre). Filtreli fotoğraflar, hikaye, soru cevap gibi birçok özelliklerle takipçileriniz ile iletişime geçmenizi kolaylaştırıyor ve yeni deneyimler yaşarma fırsatı sunuyor. Instagram, markanıza ait içeriği paylaşmanın en doğal yollarından biridir.
Facebook'ta hedef kitleler oluşturarak, doğru kitleye daha kolay ve ucuza ulaşabilirsiniz. 
Facebook benzer kitle tam olarak nedir? Facebook’a göre, benzer kitleler, sizin işinize merakı olan insanlara ulaşmanızı sağlar, çünkü bu kitleler sizin ihtiyacınız olan müşteri listesindekilerle benzer özellikler taşırlar. Alışılmış Kitleleri kullandığınızda, size özel Kitle listesine benzer insanlarla, benzer kitleyi oluşturabilirsiniz. Facebook gönderilerine sponsor çıkarak küçük bir bütçeyle bir gönderinizi öne çıkarttığınız zaman, iletişimde önemli bir doruğu fark etmeye başlayacaksınız. Facebook’un Edgerank algoritması ile, bir işin benzerlerinin haber kaynağında çok fazla görünmesi çok olası değildir. 

Pazarlamacılar arasında, çeşitli sosyal medya kanallarının işletmelerini dahil olmaya zorlaması bir hayal kırıklığı yaratmaya başlamıştır. Neyse ki, Twitter halen organik olarak işletmenizi büyütebileceğiniz harika bir platformdur. Kendi sektörünüzle ilgili hashtag’ler (#) arayın ve bunu kullanıcılara ulaşmak için kullanın. Twitter’da paylaştığı bir blog yazısı ile ilgili birisine iltifat edin. Hashtag’inizle ilgili sorular sormaya başlayın. Sonuç, içeriğinizle ilgilenen insanların daha fazla etkileşimde olması olacak! 

  • Dijital pazarlama
  • pazarlama
  • sosyal medya pazarlaması

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.