innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Size üç nankör kız kardeşin masalını anlatayım mı?
Eylül 27

Size üç nankör kız kardeşin masalını anlatayım mı?

Size üç nankör kız kardeşin masalını anlatayım mı?

27 Eylül | 1435 |
Aleyna Karaağa
Aleyna Karaağa | @aleynakaraaga Social Media Copywriter

 Emin Alper'in yeni filmi Kız Kardeşler, anneleri ölen üç kız kardeşin besleme olarak şehirdeki ailelere verilmesi, kardeşlerin verildikleri evlerde yaşadıkları problemlerden dolayı tekrar babaların yanına köye dönmeleriyle başlıyor.Filmin genelinde derin bir dinginlik olsa da bir anda öyle geriliyorsunuz ki o sahnelerde durumu düzeltmek için hiçbir şey yapamayacak olmak canınızı sıkıyor.Film'i izlerken güzel manzaraya, harika diyaloglara doyuyoruz.

İçerik açısından ise bir memleket metaforu olarak yorumlayabilirim. Büyük trajedilere aldırmadan yaşayıp gidiyor, ahlaki sorumluluk taşımıyor, boş lafla vakit geçiriyoruz gibi cümleleri kurabileceğimiz bir toplumsal eleştiri yapıyoruz. Başka bir değiş ile lafı dolandırmadan bizi yaptıklarımız ile baş başa bırakıyor.Bunu yaparken de o kadar sade, o kadar anlaşılır oluyor ki tüm bunları birileri her gün yaşarken bizler  nasıl bu kadar anlamamakta ısrarcıyız dercesine açık anlatıyor. 

İhtiyaç duydukları tek şey huzurlu bir ev ve şevkat olan bu kızların birbirleri ile fısıldayarak konuştukları her şeyin bağırarak söylendiğine tanık olmak isterseniz vizyondan çıkarılmadan biletinizi alın derim.

 

  • film
  • sinema

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.