innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Sosyal Medya'nın Müşteri Memnuniyetine Etkisi
Kasım 01

Sosyal Medya'nın Müşteri Memnuniyetine Etkisi

Sosyal Medya'nın Müşteri Memnuniyetine Etkisi

01 Kasım | 913 |
Gizem DEMİRTAŞ
Gizem DEMİRTAŞ | @gizemdemirtas Communications Manager

 

Sosyal medya, küçük, orta ve büyük her tür işletmenin var olduğu günümüzde, kişisel kullanıcılar kadar markalarında vazgeçilmez bir iletişim kanalı haline geldi. Gün içerisinde kullanıcılarının birçok defa giriş yaptığı, gündem, ilgi alanları vb. konularda bilgi aldığı bir mecra haline geldi. İşletmeler içinde takipçileri ile iletişime geçebilecekleri 7/24 hizmet sunabilecekleri maliyetsiz bir iletişim kanalı olarak karşımıza çıkıyor.

Sosyal medyanın ve müşteri ilişkilerinin gücüne inanan her firma bu mecrayı doğru kullanma yolunda hızlı adımlar atmaktadır. Sosyal medyada her an müşterileri ile iletişim kurabilme özelliği sosyal medyayı işletmeler açısından değerli kılmaktadır.

Müşteriler açısından ise markalara kolay ulaşabilme imkanı sunmaktadır.

Sosyal medyanın bu gücünü doğru kullanan işletmeler bu mecrayı büyük bir fırsata çevirmektedirler. Doğru bir sosyal medya ve monitoring ile müşteriler ile çok başarılı bir iletişim ağı kurulabilir. Bunu yapmak için öncelikler müşterilere anlık olarak dönüş sağlanmalıdır. Hızlı dönüş alan müşteri probleminin hızlı çözülmesinden dolayı mutlu olacaktır. Müşterilerin sizinle iletişime geçmek için en kolay yolları mesaj göndermek, aramak, whatsapp ile iletişim kurmak olacaktır. Bu yüzden iletişim bilgilerinizin sosyal medya hesaplarında yer aldığından emin olmalısınız. Müşterileriniz ile iletişime geçtiniz. Siz artık markanızın sesi oldunuz. Markanızın kişiliğine göre cümle kalıplarınız ile takipçilerinize her zaman aynı tonda yaklaşmalı, söylem dilinizde çok sesliliğe yer vermemelisiniz.

Her ne kadar bir markanın sosyal medyasını yönetiyor olsanız da aslında her markanın bir kişiliği ve bu kişiliğin bizler gibi bir karakteri vardır. İletişim süreçlerinizde bunu göz ardı etmeden söyleminizi kurgulamanız gerekmektedir.

 

 

 

 

  • sosyal medya itibar yönetimi
  • monitoring
  • sosyal medya marka sesi
  • marka yönetimi

BLOG

Dijital Reklam Ajanslarının
İhtiyaçları Blogumuzda

Logo tasarımından, reklam filmlerine kadar tüm konuları ele aldığımız blogumuzu inceleyebilirsiniz. Sizde dijital reklam ajansları için önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
Yorumlar
  • Yorum Bulunamadı.