innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Medya Baba
Medya Baba

Proje Kapsamı

Markanın hedef kitlesine uygun olarak kullanarak web sitesinde dinamik yapı kullanılmıştır. Ürün gamı ön plana çıkacak şekilde bir tasarım tercih edilmiştir. Sitenin kullanım kolaylığı ve aranan içeriğin kolay bulunabilmesi sağlanmıştır. Modern konsept doğrultusunda, erişim için başlıklar, markanın kurumsal çizgisi ve kullanıcıların yoğun sorduğu sorular doğrultusunda hazırlanmıştır. Markayı her anlamda hedef kitleye doğru ifade edecek renkler tercih edilmiştir. e-katalog ve markanın tanıtım filmi de web sitesine yüklenerek zengin içerikli bir web sitesi tasarımı yapılmıştır.

SİTEYE GİT

Görünüm

Beşuzzi web sayfası, ürün gamını ön plana çıkaracak şekilde görselliğin ön planda olacağı şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcıların aradıkları konuyla ilgili detaylı bilgi bulabilecekleri, gıda yapısına uygun olarak can çektiriciliği vurgulayan, bilgi alanlarına kolay ulaşım sağlayacakları şekilde tasarlanmıştır. Kullanılan renk tonları, font aileleri, markanın dijitaldeki yüzüne uygun olarak tercih edilmiştir.

Renk Paleti

RGB

175, 71, 131

RGB

242, 242, 242

RGB

51, 51, 51

Mobil Görünüm

Responsive web tasarımı tekniği ile mobil veya tablet uyumlu arayüzlere sahip web siteleri ile en iyi görüntü ve kullanıcı deneyimini sağlanmıştır. Sitenin mobil uyumlu olması sayesinde, ziyaretçiler hareket halindeyken bile mobil cihazlarıyla sitedeki içerikleri etkin ve doyurucu bir biçimde kullanabilmektedir.

Diğer projelerini incelediniz mi ?