innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Medya Baba
Medya Baba

Proje Kapsamı

DMR Yapı’ya ait olan Yuvana Evleri projesi için hazırlanan websitesinde projenin göz alıcılığı, detayları ve iletişim bilgilerinin bulunduğu bir web sayfası tasarlanmıştır. İlk açılış sayfasında projenin alıcılığını gösterebilmek adına render görseli kullanılmıştır. Geçiş sayfasından sonra öne çıkan sayfada ise yine bir render görseli kullanılarak proje öne çıkarıldı. Aynı zamanda proje içinde bulunan evlerin satış listesi interaktif bir şekilde eklenerek hangi binada hangi evin satılıp satılmadığı kullanıcının bilgisine sunuldu.

SİTEYE GİT

Görünüm

Yuvana Evleri web sayfası, projeyi ön plana çıkaracak şekilde görsellik ön planta tutularak tasarlanmıştır. Kullanıcıların proje detaylarına ulaşabilmesi için ise alt kısımda menü kullanılmıştır. Menü ile sayfalar arası geçiş kolaylaştırılarak kullanıcıların aradıklarını hızlı ve kolay bir şekilde bulması hedeflenmiştir. Markanın renk tonları kullanılan tasarımda prestij, kalite ve projenin detayları ön plana çıkarılmıştır.

Renk Paleti

RGB

22,6,54

RGB

255,255,255

RGB

176,144,101

Mobil Görünüm

Responsive web tasarımı tekniği ile mobil veya tablet uyumlu arayüzlere sahip web siteleri ile en iyi görüntü ve kullanıcı deneyimini sağlanmıştır. Sitenin mobil uyumlu olması sayesinde, ziyaretçiler hareket halindeyken bile mobil cihazlarıyla sitedeki içerikleri etkin ve doyurucu bir biçimde kullanabilmektedir.

Diğer projelerini incelediniz mi ?