innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Medya Baba
Medya Baba

Proje Kapsamı

Kocaeli'de kökleri sağlam; genç ve dinamik bir inşaat firması olan DMR Grup, Yuvana Evleri projesi ile şehrin yapılanmasına katkı sağlamaktadır. Web sitesinde de bu projeyi öne çıkaran fotoğraflar, renkler ile hareket edilmiştir. Web site tasarımında ulaşılabilirlik ve bilgilendirici olma kriterleri gözetilerek markanın kurumsal kimliği ile uyumlu bir çalışma yapılmıştır.

SİTEYE GİT

Görünüm

Projeler sekmesini de barındıran web sayfası, markanın gücünü ve tecrübesini ön plana çıkaracak şekilde görsellik ön planta tutularak tasarlanmıştır. Kullanıcıların aradıkları konuyla ilgili detaylı bilgi bulabilecekleri, proje ile ilgili görselleri rahatça görebilecekleri şekilde tasarlanmıştır. Yurt içi ve yurt dışı tüm projeler hakkında bilgi edinilebilir.

Renk Paleti

RGB

252, 206, 1

RGB

88, 88, 90

RGB

255, 255, 255

Mobil Görünüm

Responsive web tasarımı tekniği ile mobil veya tablet uyumlu arayüzlere sahip web siteleri ile en iyi görüntü ve kullanıcı deneyimini sağlanmıştır. Sitenin mobil uyumlu olması sayesinde, ziyaretçiler hareket halindeyken bile mobil cihazlarıyla sitedeki içerikleri etkin ve doyurucu bir biçimde kullanabilmektedir.

Diğer projelerini incelediniz mi ?