innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Medya Baba
Medya Baba

Proje Kapsamı

Packet Burger web sitesinde, kampanya ve menülere ait tüm detaylar yer almaktadır. Kullanıcı ilgilendiği menü ve ürün ile ilgili tüm detaylara, şubelerin lokasyon bilgilerine sayfa üzerinden ulaşabilmektedir. Franchise sistemine sahip Packet Burger için potansiyel çözüm ortaklarının kolayca başvuru yapabilecekleri alan eklenmiştir. Aynı zamanda Online Sipariş butonu eklenerek müşterilerin hızlı bir şekilde siparişlerini verebilecekleri yönlendirme yapılmaktadır.

SİTEYE GİT

Görünüm

Ziyaretçiler memnun edecek bir görselliğin ve bütünlüğün oluşturulması amaçlanmıştır. Aynı zamanda ürünlerinin diğer markalara kıyasla farklılıkları öne çıkarılmıştır. Markanın hedef kitlesi ve marka kimliği göz önüne alınarak renkli, interaktif ve canlı bir görünüm tasarlanmıştır. Kolay anlaşılabilir ve rahat işlem yapılabilir bir web ara yüzü eğlenceli bir tasarım ile birleştirilmiştir.

Renk Paleti

RGB

184,20,52

RGB

224,138,66

RGB

0,0,0

Mobil Görünüm

Responsive web tasarımı tekniği ile mobil veya tablet uyumlu arayüzlere sahip web siteleri ile en iyi görüntü ve kullanıcı deneyimini sağlanmıştır. Sitenin mobil uyumlu olması sayesinde, ziyaretçiler hareket halindeyken bile mobil cihazlarıyla sitedeki içerikleri etkin ve doyurucu bir biçimde kullanabilmektedir.

Diğer projelerini incelediniz mi ?