innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

2008 yılında Kocaeli’nin Derince ilçesinde hizmet vermeye başlayan Dertaş, Körfez limanlarında çalışmalar yaparken kaliteli ve güvenilir hizmetleri sayesinde daha sonraki süreçlerde Türkiye geneline ve yavaş yavaş dünya çapında birçok ülkeye hizmetlerini sürdürmüştür. Profesyonel kadrosu ile ağır yük, proje taşımacılığı, konteyner taşımacılığı ve liman hizmetleri gibi konularda kendisini geliştirmiş ve rakiplerinin önüne geçmiştir. Hızlı ve güvenilir işleri sayesinde 11 yıllık başarılı bir süreci geride bırakarak, farkını ortaya koymuştur.

%0

Daha fazla erişim

%0

Hedef kitle erişimi

0

Mesaj dönüşleri arttı

HEDEF / AMAÇ

Hedef kitle ile etkileşim başlatma

Dertaş, bir taşımacılık firması olarak sektöre giriş yapmış ve sadece bölgesel bir taşıma şirketi olmaktan kendisi kopararak uluslararası alanda birçok başarıya imza atmıştır. Gelecek süreçte daha fazla ülkeye hizmet vererek kalitesini ve başarısını sürdürerek sektörde marka bilinirliğini hafızalara kazımayı hedeflemektedir. Dijital yansımanın önemini kavramış olup, dünyanın birçok noktasında ortaya koyduğu işleri sosyal medya üzerinden daha fazla kitleye sunarak marka bilinirliğini arttırmak için çalışmalar gerçekleştirmektedir. Hedef kitlesine, web sitesi vasıtasıyla marka ile alakalı geniş bir bilgi yelpazesi sunarak olası sorulara yanıt getirerek soru işaretlerini ortadan kaldırmaktadır.

BAŞARI

%55 daha fazla erişim alındı %70 hedef kitle etkileşimi

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Firmanın bilinirliği ve hizmetlerinin tanıtımı yapılmaktadır. Sponsorlu gönderiler ile hedef kitleyle etkileşim kurulmaktadır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Öncelikle markamızı emanet ettiğimiz Medya Baba ailesine teşekkür ederek başlamak istiyorum. Aktif ve verimli çalışma sistemleriyle hedef kitlemize en hızlı şekilde ulaşmamıza yardımcı olarak markamızı en az bizim kadar önemseyen ve ilgilenen bir ekiple çalışıyoruz. Grafik tasarım, prodüksiyon ve sosyal medya ekiplerinin ayrı ayrı sistematik çalışmaları sonucu istenilen verimi alarak hesaplarımız her daim güncel kalıyor. Düzenli periyotlarda organize edilen toplantılar ile markamızın ilerleyişi verilere dayalı bir şekilde tarafımıza aktarılmaktadır. Güncel gerçekleştirdiğimiz çekimler ile araçlarımızın tanıtım ve yaptığımız işlerin anlatımı video içerikleri ile hedef kitlemize aktarılıyor. Marka imajımızı güçlendirerek, sektörde güçlü bir şekilde ilerliyoruz. Medya Baba ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Marka Sahibi Recep TIRPAN

Şenol Aydın

CEO