innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

100 yılı aşkın tecrübesi ile çağdaş, ilerici ve değişen koşullara uyum sağlayan yapısıyla üyelerinin yanında olan Kocaeli Ticaret Odası, üyelerinin ticari hayatlarına destek olmak için çalışıyor. İyi haftalar ve iyi hafta sonları dileklerini sunan KOTO, etkinliklerinin tanıtımını, ticarete yön verenleri ve faaliyetlerini sosyal medya kanalları aracılığıyla duyuruyor.

%0

Ülkeden takipçi kazandık

%0

Kişi tarafından takip edildi

0

Türkiye'de aktif olan 365 oda ve borsa içinde birinci sıraya çıktı

HEDEF / AMAÇ

Türkiye'de aktif olan 365 oda ve borsa içinde 1. sırada olmak

Tüm Kocaeli'ye başarı, bereket, iyi bir hafta ve zaman zaman video içeriğine göre hafta sonu için çağrıda bulunuldu. Kocaeli Ticaret Odası'nın tüm çalışmaları sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu, Kocaeli'deki ticarethanelere video konseptleri geliştirildi.

BAŞARI

Kocaeli Ticaret Odası resmi sosyal medya hesaplarında 21.874 kişi tarafından takip edildi. Sosyal medya hesaplarımızda son 6 ayda 9.815 takipçi kazandı. Dünyada üzerinde 45 ülkeden takipçi kazandı. Türkiye'de Kocaeli ardından 38 şehirden de takipçi kazandı. Sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğumuz paylaşımlarla 5.982.635 kişiye ulaştı. Dođru stratejinin yürütülmesi sonucu Türkiye'de aktif olan 365 oda ve borsa içinde birinci sıraya çıktı.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Facebook ve instagram video reklamları kullanıldı. Stratejiye bağlı kalınarak ilerlenmesi, Kocaeli'deki tüm ticarethanelerin tanıtımına destek oldu. Kentin dinamik yapısı gerek postlarda gerek videolarda işlendi.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba'nın kreatif ve dinamik ekini ile doğru bir strateji planlaması yaptık. Bu planlamaya bağlık kalarak doğru fikirleri doğru duygularla işledik. Yayınladığımız paylaşımların sponsorlu planlamasını doğru yaparak Türkiye'de aktif olan 365 oda ve borsa içinde birinci sıraya çıktık. Medya Baba ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Zeynep Özçiçek

CEO